· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

28 mrt 2022

Lumiz solarlampionnen: nieuwe lampenNieuw in de collectie lumiz solarlampionnen – deze lente zijn er 6 nieuwe varianten: zie de fotogallerie onderaan dit bericht. Er zijn ook twee nieuwe oosterse filigrain patronen: Fiore & Occult, waardoor je nu kunt kiezen uit 9 verschillende patronen / designs.

designs solarlampionnen

Het hele jaar buiten, in weer en wind

We merken soms dat klanten het niet aandurven, maar ze kunnen toch echt het hele jaar buiten hangen, in weer en wind! Op zonnige winterdagen brandt de LUMIZ lampion ook, de zon staat dan wel lager, waardoor de branduren minder zijn. Ook de kleur blijft behouden, ze verbleken niet. Het solar paneel kun je met een zachte vochtige doek schoonmaken, zodat de opname van de zonne-energie optimaal blijft.

Wanneer je er toch voor kiest om ze even een periode naar binnen te halen, haal dan de batterij er even uit, dat geldt eigenlijk voor alle solarlampen. Als je de batterij laat zitten kan deze gaan lekken en schade aanbrengen aan de elektronische componenten.

Tip: vervang de oplaadbare batterij eens per jaar, de werkzaamheid ervan neemt langzaam af door het op- en ontladen. Eens in de zoveel tijd een nieuwe batterij en je blijft plezier houden van je LUMIZ!

En nog een tip: ook een normale AAA batterij die niet oplaadbaar is past in de LUMIZ, je kunt hem dan binnen gebruiken: de LUMIZ zal in een donkere omgeving branden.

Wat deze lampen nog extra duurzaam maakt, is dat de solarmodule ook los kan worden aangeschaft. Je kunt de lampion losmaken van deze module en een nieuwe installeren, bijvoorbeeld wanneer de lamp hard gevallen is waardoor de module defect is gegaan. De solarmodule is verkrijgbaar in alle kleuren.

Je kunt de hele collectie lumiz solarlampionnen bekijken in onze winkel in De Kwakel. Bovendien kun je dan ook meteen onze grote collectie Oosterse sfeerverlichting voor binnen in huis bewonderen!

Nieuwe modellen lente 2022

Solar lampionnen in de webshop

[begin]