· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Showroom met oosters interieur

Interliving winkel in De Kwakel

Interliving winkel oosterse sferen

Interliving is de winkel voor bohemian en oosters interieur. Naast sfeerverlichting verkopen wij oosterse meubels, Indiase kussens, kralengordijnen en nog veel meer! Interliving is 24/7 online geopend. Voor 11:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis.

Wilt u iets bekijken of meteen meenemen en met PIN betalen? Kom langs! We zijn open, kijk eerst even naar onze openingstijden. U kunt ook contact met ons opnemen, of bel: 020-6.89.34.96.

U kunt iedere doordeweekse dag langs komen in de winkel:

maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 15:00 uur

Buiten de reguliere tijden en op zaterdag of zondag is ook mogelijk, op afspraak.
Zaterdag 25 mei & zondag 26 mei – geopend op afspraak

De showroom is gevestigd op de Poelweg 40F in De Kwakel, vlakbij Uithoorn en Aalsmeer. Hier staat de volledige collectie, ook de meubels. Alle lampen zijn brandend te zien!

Bestellen via de website is 7 dagen per week en 24 uur per dag mogelijk. Afhalen van bestellingen kan van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 15:00 uur

Interliving
Poelweg 40F
1424 PB De Kwakel
T 020-6.89.34.96
Contact via email

Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt nieuwtjes als eerste.
Bekijk ons privacy beleid

Uw winkel voor oosters interieur in De Kwakel, Uithoorn

Collectie oosterse lampen in de winkel

oosterse lampen winkel

Bekijk de lampen zowel wanneer deze uit staan als brandend. Vooral mozaieklampen zien er heel anders uit bij daglicht. Het (meestal) witte cement tussen het glasmozaiek is bij daglicht (zonder verlichting) wit, terwijl dat zelfde cement donker wordt wanneer er een lamp in wordt gedraaid.

Showroom in oosterse sferen

U kunt bij ons vele soorten oosterse lampen met elkaar vergelijken, en meteen zien of het “mixt en matcht” met andere oosterse woonitems en accessoires. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u bovendien meerdere foto’s vragen van een bepaald product. We sturen dan bijvoorbeeld foto’s die zowel aan als uit of zowel bij daglicht als bij kunstlicht zijn genomen.

oosterse showroom

filigrain hanglampen in de winkel