· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse meubelen: Massief houten tafels, en kasten met panelen van mozaïek.

Oosterse meubelen

Wij bezorgen meubelen persoonlijk en gratis!

De in vele kleuren en designs te verkrijgen mozaïek panelen in de meubelen, geven een oosters tintje aan elk interieur. Oosterse meubelen zoals tafels, kasten, kapstokken met mozaïek in diverse kleuren en veel houtfinish mogelijkheden zoals: kersen – donker – white wash – blank gelakt massief hout.

Interliving heeft verschillende tafels, kasten en kleine Oosterse meubels zoals nachtkastjes en badkamerkasten in de collectie. Robuust hardhout met een fijne nerf en vlamtekeningen met wisselende kleurschakeringen zijn typische kenmerken van de houtsoort uit onze collectie. In India beter bekend als “sheesam hout”. Ook krijgen we steeds meer vintage of “vintage look” meubels van mangohout in de collectie, met of zonder houtsnijwerk.

Om in de meubelen een oosters tintje te verwerken, is er in de deuren van een aantal Indiase kasten, meubels of bladen van de tafels, glasmozaiek verwerkt. Met de keuze uit vele kleuren en designs glasmozaiek, is het mogelijk een uniek meubelstuk samen te stellen. Met een eenvoudig kastlampje heb je bovendien een lamp en meubelstuk in een!