· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Mozaïek sfeerverlichting - Meubelstuk en vloerlamp inéén!

02 apr 2016

DIY: vintage India meubelen met LED sfeerverlichting

Een meubel en lamp inéén

Onze DIY styling tips: laat je vintage India mozaiek meubelen stralen door LED sfeerverlichting en tover ze om tot “duurzaam style icoon” in je interieur. Zo krijg je een meubelstuk en lamp inéén!

Kijk zelf: led verlichting is niet ongezellig! Integendeel, het biedt tal van mogelijkheden om sfeer te geven aan je interieur, woonaccessoires, zelfs je hele huis. Laat je inspireren door ons DIY project en maak van je vintage India kast een echte 1001 nacht sprookjeskast pur sang. Bovendien zijn Led lampen zijn steeds betaalbaarder en juist erg geschikt om sfeer te creëren in huis. Op het gebied van sfeerverlichting kun je niet meer om de led lamp heen!

Mozaiek sfeerverlichting

Welke lamp te gebruiken voor een verrassend mooi sprookjesachtig effect? Handig in gebruik zijn ledstrips met warm-witte leds. Ook super handig zijn (oplaadbare) led theelichtjes of zogenaamde led waxinehouders.

De sfeerverlichting in deze vintage blue washed india kast, zoals hierboven afgebeeld, zijn LED oplaadbare theelichten; simpel geplaatst achter elk glasmozaïek paneel. Als je eerst het effect wil bekijken dan kun je even een klein klemlampje met LED verlichting in de kast bevestigen. Zo kom je er achter of je een sterke LED of zachte LED verlichting nodig hebt. Kortom: experimenteer met LEDS, laat je creativiteit stromen en maak iets unieks!

Vintage India kasten waarin we voor de foto’s (zie hieronder) LEDs hebben geplaatst:

  • vitrinekast met glas mozaiek panelen
  • twee- of vierdeurs kast met met mozaiek panelen
  • twee deurs kast hoog met glas (met RGB LED)
  • Massief hoge houten kast in blue- of white washed met glasmozaiek
  • vier deurs kast met glas & mozaiek panelen
  • tv kast met mozaiek panelen

Bekijk alle meubelen met mozaiek panelen

Met deze Indiase kasten kun je een bijzonder effect krijgen je wanneer je aan de binnenkant van de kast ledstrips plakt. De mozaïekpanelen verlichten de kast dan zeer sfeervol! Een (dimbare) ledstrip van 5 meter lang, inclusief afstandbediening is al te koop vanaf 11 euro! Met zo’n dimbare strip heb je ook nog eens het effect helemaal zelf in de hand. Wel moet je bij het gebruik van strips of een lampje even een klein gaatje boren in de achterkant van de kast om de draden mooi weg te werken.

Wanneer je kastlampjes met klittenband hoef je helemaal niet te boren: wel zo handig! Deze kastlampjes zijn verkrijgbaar bij bijvoorbeeld je plaatselijke bouwmarkt.

DIY; duurzame vintage India kast met LED verlichting gallery

De meeste foto’s hebben een link naar productpagina op website

[begin]