· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Kussens voor je tuinbank of tuinset, match ze met de bloemen!

05 jun 2017

Kussens voor je tuinbank of tuinset, match ze met de bloemen!

Het is vanzelfsprekend om bij het stijlen van je huis rekening te houden met de kleur van de rest van het interieur. Dus waarom kijken we niet naar de kleur van je bloemen bij het gezellig en sfeervol maken van de tuin?

Zoals de fuchsia kussens of lelie patchwork kussens bij die hortensia die nu in volle bloei gaat staan, of de paarse kussens die een prachtige match zijn bij die mooie rhododendron?

De kussens, vloerkussens en poefjes van Interliving zijn niet van outdoor materiaal gemaakt, maar van zacht patchwork, zodat ze bij regen weer naar binnen moeten. De buiten vloerkleden zijn wel waterbestendig.

Afhankelijk van de diepte van je bank, tuinset of hoekbank verkopen we in onze webshop vloerkussens in allerlei kleuren en motieven van 45 x 45 cm en van 60 x 60 cm. Ook verkopen we van hetzelfde patchwork bijpassende poefjes, die met een dienblad ook gebruikt kunnen worden als salontafeltje. Een chakki tafeltje of molensteen tafeltje met ronde poef is ook heel leuk als salontafeltje in de tuin.

Welke bloemen bloeien er bij jou in de tuin? Laat je inspireren door onze fotogallerij!

[begin]