· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

07 sep 2022

Grote oosterse filigrain vloerlamp – XXL


Oosterse vloerlamp

Deze Oosterse vloerlamp of staande lamp is de grote versie van de filigrain tafellampen van 40 cm en of 55 cm hoog. Deze vloerlamp is maar liefts 2x zo hoog als de grote versie tafellamp: 110 cm!

Bekijk ze in de webshop

Er zijn 5 verschillende varianten zodat ze in ieder interieur een mooi plaatsje kunnen krijgen. Kies voor mat zwart met goud, wanneer je een huis hebt met veel zwarte accenten. Kies voor wit met goud wanneer je van licht en rust houdt. Of kies voor een mooie “bling bling” blikvanger met goud, zilver of koper.

Puntige bovenkant

De puntige bovenkant met het gedraaide metaaldraad maakt deze lamp extra sierlijk en opvallend! Dit geeft een mooie twist aan deze oosterse lamp. De lamp is gebaseerd op de mooie druppelvorm die een symbolische betekenis heeft. Het mooie patroon van gaatjes geeft direct een sprookjesachtige mystieke sfeer aan je woonkamer, slaapkamer, hal of eetkamer.

We hebben deze lamp vanwege haar vorm als “Stupa” gedoopt: Ze heeft een vorm die al duizenden jaren een spirituele betekenis heeft. De best mogelijke definitie voor stupa is “Spiritueel monument”, dit bouwwerk vertegenwoordigt in de goddelijkheid en de weg naar Verlichting, naar Boeddha, naar zijn geest en ziel.

Kies voor een eco heldere lamp (E27), een heldere led lamp met een hoog lumen getal voor het mooiste effect op de vloer en de muur.

Foto’s van de grote vloerlampen

Stupa: Oosterse vloerlamp XXL

  • Oosterse vloerlamp met industrieel tintje
  • wit,zwart,goud,koper,zilver
  • 110 cm hoog
  • 40 cm doorsnede
  • CE goedgekeurd, inclusief snoer met schakelaar en stekker
  • E27 grote fitting

Vloerlampen in de webshop

Kom deze grote lamp bewonderen in onze winkel in De Kwakel, tussen Uithoorn & Aalsmeer (check eerst of de gewenste uitvoering op voorraad is). Hier staat en hangt onze collectie bijpassende filigrainlampen en nog veel meer Oosterse, Ibiza en bohemian interieuritems!

[begin]