· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Open hanglamp met glasmozaïek

05 sep 2022

Open hanglamp met glasmozaïek


Oosterse mozaïek lampen hebben traditioneel een gesloten armatuur, en zijn bedoeld als sfeerverlichting. Deze nieuwe open hanglamp heeft juist een extra grote open onderkant, waardoor er veel licht op tafel en vloer komt. In deze lamp gaat een grote fitting, die het licht naar onderen verspreidt: Licht voor boven de eettafel om bij te eten, lezen en knutselen!

Bekijk ze in de webshop

De hanglamp is verkrijgbaar in een transparante, blauwe, groene en een multicolour uitvoering en heeft een diameter van 38 cm. De bovenkant is van donkerkleurig metaal. De ketting zit vast aan een plafondkapje, die afgwerkt is in diezelfde stijl. De (donkere) ketting is eenvoudig in te korten.

Indiaas mozaiek

De stijl van dit glasmozaiek is traditioneel Indiaas: kleine driehoekjes, rondjes en vierkantjes worden zo geschikt dat er bloemetje of zonnetjes ontstaan. Tussen deze stukjes glas zit wit cement: als de lamp niet aanstaat is dat wit, maar wanneer de lamp aanstaat laat het cement geen licht door en wordt het donker van kleur, terwijl het glas oplicht.

Voor deze open hanglamp raden we een Led lichtbron aan met een warme lichtkleur. Ook mooi: een led filament lichtbron met zichtbare gloeidraden (omdat je de lichtbron kunt zien). Let wel op: de lichtbron bepaalt of je deze hanglamp kunt dimmen! Wanneer je een lichtbron gebruikt welke dimbaar is, is de lamp ook dimbaar.

oosterse hanglampen glasmozaiek

Winkel in De Kwakel

In onze winkel in Oosterse sferen kun je alle lampen van glasmozaiek bewonderen, zowel wanneer ze uit zijn als wanneer ze aan zijn. Je ziet dan ook dat de verschillende mozaiek soorten en kleuren niet alleen in andere lampen terugkomen, maar ook in (panelen van) meubeltjes, waxinhehouders, onderzetters, kapstokken, etc!!

mozaiek lampen in de showroom

[begin]