· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Staande lamp van drijfhout takken

22 aug 2022

Vloerlamp of tafellamp van drijfhout – driftwood look in je organische woonstijl!Deze vloerlamp of tafellamp van drijfhout is gemaakt in Thailand van verschillende blanke takken en heeft een hoogte van ongeveer 110 cm. Wanneer je van een licht huis met veel lichte en witte tinten houdt, is deze lamp een mooie aanwinst: Het lichte hout matcht mooi met andere lichte tinten in je huis, en vormt en een mooi contrast met het zwarte massief houten paneel, dat de basis vormt en voor stabiliteit zorgt.

Koop in de webshop

Warme sfeer

Met een zachte lamp van warm licht breng je veel sfeer in je huis: er ontstaat een mooie ‘halo” rondom de takken van het drijfhout. In de voet van deze lamp zit een spot ingebouwd, die warm licht geeft.

Tip: Kijk voor de lichtleur naar de kleurtemperatuur van de lichtbron: De kleurtemperatuur geeft aan welke kleur licht een lichtbron uitstraalt. Dit wordt gemeten in Kelvin (K). Des te lager dit “K getal”, des te warmer de sfeer.

De lamp is ook zeer geschikt voor een bijzettafel, console of nachtkastje. Maar ook een geweldige eye catcher voor op de vloer in je woonkamer, gang/hal of bedrijfspand.

Door het handwerk en de aard van de gebruikte materialen, zullen er nooit twee hetzelfde zijn. Een prachtige blikvanger wanneer je valt voor een organische en botanische woonstijl!

Beach style

Misschien ben je op deze pagina beland door alle strandhuisinterieurs die op dit moment rondgaan op Instagram? Deze lamp geef dat relaxede gevoel alsof je na een dag takjes verzamelen op een tropisch strand een lamp hebt gecreëerd! Wanneer je van deze stijl houdt, hebben we in onze winkel en webshop veel items die hierbij aansluiten, bijvoorbeeld een mooie schelpenhanger of Ibiza kroonluchter!

tafellamp van drijfhout takken

Drijfhout lamp- strandsfeer in je huis

  • tafellamp van drijfhout
  • materiaal: verzamelde takken
  • model: staande lamp
  • stijl: oud hout / driftwood look
  • 110 x 27cm
  • lengte kabel: 1 mtr. met schakelaar
  • incl ingebouwde spot: 1x GU10 Efficiency Class A+ – E, max. 50W
  • land van herkomst: Thailand

Koop in de webshop

Bekijk deze tafellamp in onze winkel in De Kwakel. Hier staan bijvoorbeeld ook de boomkapstokken uit Thailand, en diverse andere lampen en items voor een organische woonstijl. Een (bijpassende!) topper is de boomkapstok, eveneens afkomstig uit Thailand. We hebben een wisselende collectie met lampen, meubels, kussens, kralengordijnen en nog veel meer sfeervolle woonitems!

staande lamp van lichte takken

[begin]