· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Boho grey in de badkamer!

16 nov 2021

Grijze Waskom: subtiele grijze pasteltinten – Boho grey


We zijn erg gecharmeerd van de foto’s van de grijze waskommen die we van klanten krijgen. Ze staan mooi met een kraan, sifon of stop van (geborsteld) messing, maar ook met elementen van zilver of zwart gaan ze erg goed.

grijze waskom met goud warm interieur

Marokkaanse wasbakken

Sierlijke patronen

Op bovenstaande foto zie je dat voor een extra waterpunt in de kamer een gezellig hoekje is gecreëerd met een warme sfeer. Bij het houten blad en de messing kraan had een “standaard” witte waskom natuurlijk prima gekund, maar de sierlijke patronen van de “boho” grijze waskom geven net even die speciale afwerking en gevoel voor detail. Terwijl je toch het gevoel van “rust in de badkamer houdt!

Boho grey – sierlijk en toch neutraal

Je krijgt met deze waskom een mooi afgewerkte ronde kom met sierlijke patronen en tegelijkertijd een neutrale kleurstelling die echt overal mee te combineren is. Of je deze waskom nu op een wastafel of meubel van hout zet, van natuursteen, marmer…. you name it: hij zal mooi “inblenden” !

Badkamermeubel met houtsnijwerk

Het Jodhpur wandmeubel (zie foto hieronder) wordt ook gebruikt als badkamermeubel. Ook hier geldt hetzelfde principe: het naturel hout geeft warmte en rust, en het verfijnde houtsnijwerk geeft net even die sierlijke “touch”. Bekijk deze sidetable hier in de webshop.

Wanneer je een wandtafel als badkamermeubel gebruikt wordt de keuze van de sifon wel belangrijk, deze kun je immers niet “wegwerken” in een kastje. Een standaard plastic sifon is dan niet zo heel fraai 🙁

badkamermeubel India (hout)

Ibiza kast met vergijsd hout

Op onderstaande foto staat de grijze wasom te pronken op een Ibiza kastje met vergrijsd hout. Een Indiaas kastje – Ibiza style – met geleefde / verweerde uitstraling. Zonnig mooie houtsnijwerk afgewerkt in een oude antiek look met een hele lichte “grey wash” (verweerde) finish. De binnenkant van de kast is ook afgewerkt met deze finish. Niet alleen voor in de hal of woonkamer maar ook voor de badkamer!

badkamer - grijze waskom met hout

Bekijk hier nog meer Badkamer inspiratie!

[begin]