· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Raamgordijn voor ieder kozijn!

06 aug 2022

Raamdecoratie: raamgordijn van glinsterende handgemaakte glaskralen


Lamellen? Plakstrips?

Soms heb je een raam waarbij je net dat beetje meer privacy wilt, zonder teveel lichtinval te verliezen. Je kunt dan kiezen voor plakstrips, raamstickers, maar die hebben vaak als nadeel dat je dan zelf ook niet naar buiten kan kijken. Lamellen? Kan ook, maar veel lamellen zijn een beetje …. saai, of zelfs lelijk. Een kralengordijn biedt dan uitkomst: je kunt er doorheen kijken, je houdt de lichtinval, en je geeft toch wat minder prijs van wat je binnen allemaal aan het doen bent. Bovendien houd je ook nog eens de vliegen buiten als het raam openstaat!

Koop een raamgordijn

Raamgordijnen van glaskralen

Deze stijlvolle raamdecoratie van handgemaakte strengen van glaskralen geeft bovendien een exclusieve bohemian prisma vibe 😉 ! Ontdek deze kleurrijke raamgordijnen die niet te vergelijken zijn met een fringengordijn, een macramé vliegengordijn, strakke lamellen of vitrage voor de ramen. Op maat gemaakt en passend bij jouw interieurstijl en kleurenpallet voor iedere kamer.

Kralengordijn op maat bestellen

Het raamgordijn past in ieder kozijn met het meegeleverde ophangsysteem; een stevige roede met ophanghaakjes die dit raamgordijn stevig bevestigen in je raamkozijn: op de dag (tegen het kozijn), in de dag (in het kozijn) of tussen de kozijnposten met een roedehouder. Iedere kraal is handgeblazen en verkrijgbaar in de kleuren: wit (transparant), botanische groen tinten, Ibiza blauw kleuren, paars, een mediterrane rood & oranje mix, een strak zwart wit design, sfeervolle bruin beige kleurstelling (die kleuren warm goud in het zonlicht) of de populaire & vrolijke kleurrijke multi-colour die altijd matcht!

Daarnaast hebben we ook de “all colours” – een combinatie van alle kleuren strengen in 1 gordijn! Tip: Vind je het paarse kralengordijn wel ” heel paars” of het blauwe kralengordijn te aanwezig? Het is ook mooi om strengen transparant met kleurrijke strengen af te wisselen!

transparant paars kralengordijn

Laat je inspireren door onze kleuren raambekleding en vind de kleur die bij je past. Passend in jouw kleur en jouw stijl: van landelijk, modern, botanisch, oosters, Marrakesh, hippie love, vintage, retro tot Ibiza Bohemian homestyle – lekker net even anders dan een doorsnee in-between rolgordijn of lamellen. Ben jij eigenwijs genoeg om dit aan te durven?

raamdecoratie badkamer styling Ibiza sfeer met glaskralen

Een beetje privacy in de badkamer is vaak gewenst. Een glaskralengordijn laat wel licht doorschijnen, maar geeft net die unieke styling touch aan je ruimte. Bovendien zijn glaskralen vochtbestendig en gaan extra glinsteren bij wat waterdamp – een mooie win-win!

De kralengordijnen worden gemaakt in een kleinschalige familie werkplaats in India.

De kralengordijnen zijn natuurlijk ook prachtig en bijzonder in de schuifpui, of als Roomdivider.

kleurrijk wonen styling hal of gang met glaskralen Een (voor)deur met glas kun je leuk stylen met een glaskralengordijn op de dag tegen inkijk. Dit geeft meteen een mooie sfeer bij de entree van je huis.

Bekijk alle kleuren in onze winkel in De Kwakel, of laat je door ons adviseren voor de juiste maat!

raamdecoratie privacy kralen

[begin]