· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Grlaskralengordijn op maat - voor hoge deuren en de schuifpui

14 jun 2016

Glaskralengordijn op maat, ook mooi voor de schuifpui

Glaskralengordijnen op maat, niet alleen mooi voor de schuifpui maar dé finishing touch van je interieur. De standaardlengte en breedte van ons kralengordijn (200×90 cm) is geschikt voor veel enkele deuropeningen, maar is niet voor iedere situatie geschikt.  Denk bijvoorbeeld aan een schuifpui, of hoge deuren, waarbij de kralengordijnen aan het plafond worden bevestigd. Om deze reden hebben we al voor vele klanten kralengordijnen op maat gemaakt. Hierbij is iedere maat mogelijk, en bij een afwijkende breedte wordt ook het ophangsysteem op maat geleverd. We hebben zelfs een keer een kralengordijn geleverd voor een schuin plafond op zolder, waarbij iedere streng een andere maat moest hebben! De foto’s bij dit artikel hebben wij gekregen van klanten.

Ieder op maat gemaakt kralengordijn leveren we met een gratis embrasse. Raambekleding voor een scherpe prijs. Leverbaar in sprankelende kleuren,  zonnig & fris zoals helder blauw, multi colour of all colors, levendig groen, warm rood oranje, sjiek paars, stijlvol bruin met beige & zwart / wit of neutraal transparant, mooi voor in ieder interieur.

Een mooi gordijn op maat heeft een grote invloed op de sfeer in je interieur. Tegelijkertijd vormen ze een vanzelfsprekend onderdeel van het interieur en is er een enorme keus aan mogelijkheden. Daar word je soms zo moedeloos van zodat je er geen zin in hebt om je erin te verdiepen. Zonde eigenlijk, want juist een mooi gordijn geeft je woning een persoonlijke touch.


Wij zetten de voordelen even voor je op een rijtje zodat jij je keuze eenvoudig & snel kan maken zonder veel tijd te verliezen! Gegarandeerd een mooi resultaat tegen een scherpe prijs!

Waarom een glaskralengordijnen op maat?

– De handgemaakte glaskralen gordijnen hebben een stijlvolle, verzorgde en exclusieve (kleurrijke) uitstraling.

– Geen slordige loshangende slierten die altijd tussen de deuren klemmen bij het sluiten van de deuren. Bij een kralengordijn op maat altijd een gratis embrasse. Bij een extra breed gordijn twee embrasses gratis!

– De glaskralen zijn sterk, duurzaam en handgemaakt. Bovendien eenvoudig te reinigen met een vochtige doek zodat ze onmiddellijk weer stralen in het zonlicht.

– Het buiten houden van insecten, terwijl zowel licht als frisse lucht volop in de ruimte wordt toegelaten.

– Milieuvriendelijk; chemische anti-insecten middelen zijn overbodig, insecten worden optimaal geweerd.

– Duurzaam: de glaskralen zijn van dik glas en kunnen in de glasbak. Je kunt eenvoudig een kapotte streng vervangen (los leverbaar) ipv het hele gordijn te vernieuwen.

– Leverbaar voor alle maten ramen en deuren. Indien nodig ook aan te passen aan afwijkende hoogte. Zo lang en breed als je wenst, geen donkere gaten meer voor je schuifpui en toch licht en lucht doorlatend.

– Door de zware kwaliteit kralen kunnen kinderen en huisdieren ook zelf door de deurgordijnen heen lopen, waarna het gordijn weer perfect sluit. Dus geen wapperende gordijnen die tussen de (schuif)deur of je raam komen.

Bekijk de glaskralengordijnen in de webshop

De foto’s in onze “glaskralengordijn op maat gallery” hebben een link naar de productpagina in de webshop

Bij Interliving vind je een breed assortiment van vele verschillende soorten lampen in diverse modellen, maten en vormen die leuk te combineren zijn. Mix en match deze uitvoeringen met onze Indiase plafondlampen, wandlampen, andere hanglampen, tafellampen, passpiegels & (hangende) waxinehouders. Stijlvol te combineren met je glaskralengordijn op maat!

[begin]