· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse langwerpige filigrain wandlamp - halve cylinder

20 jun 2016

Oosterse langwerpige wandlamp of wandverlichting filigrain

In onze collectie van oosterse wandlampen nu een bijzonder model: een langwerpige filigrain gaatjes wandlamp (halve cylinder). Vanwege het langwerpige model (40 cm) kun je de gang of hoek van de kamer extra mooi uitlichten! Het is een Egyptisch ontwerp oosterse wandverlichting met oosters patroon. Bekijk ze in de webshop!

De lampen zijn gemaakt van metaal, messing met een extra vintage look afwerking in koper, zilver- of goud stijl. De patronen en gaatjes worden er ingemaakt en als laatste krijgt de lamp nog een vintage laag.
Het model is langwerpig en 40 cm lang en 20 cm breed, 10 cm diep, vanuit het midden gemeten.

Voor het mooiste effect draai je er twee heldere eco halogeenlampen in. Om het effect te kunnen controleren, is het ook een idee om er lampen in te draaien die volledig gedimd kunnen worden.
Hoe hoger je wattage, hoe sterker de patronen op de muur reflecteren. Geschikt voor E14 lampen.

Bekijk de oosterse wandlampen in de webshop

De foto’s in onze “oosterse wandlampen gallery” hebben een link naar de productpagina in de webshop

 

Bij Interliving vind je een breed assortiment van vele verschillende soorten lampen in diverse modellen, maten en vormen die leuk te combineren zijn. Mix en match deze uitvoeringen met onze plafondlampen, vloerlampen, wandlampen, andere hanglampen, tafellampen, passpiegels & (hangende) waxinehouders. Stijlvol te combineren met onze oosterse meubelen, een handgemaakt vliegwerend glaskralengordijn en onze patchwork collectie sierkussens, poefjes of vloerkussens!

[begin]