· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Filigrain lampen voor een uniek lichteffect op de muur

filigrain lampen

De nieuwe collectie filigrain design hanglampen is een unieke collectie XL hanglampen, die een prachtig warm en sfeervol effect geven op wand en plafond. Deze grote open hanglampen zijn uitermate geschikt boven een eettafel.

Wij verkopen ook egyptische filigrainlampen. De lampen uit de egyptische filigrain collectie worden met de hand gemaakt door vakmensen in Egypte. Zij worden ook wel kunstenaars genoemd. Elke lamp is uniek, daarom kan de vorm, het patroon en de kleur iets afwijken van de getoonde lampen in de webshop. De filigrain lampen van Interliving zijn gemaakt van de beste kwaliteit verzilverd koper. Het fijne patroon in de lampen geeft een prachtige 1000 & 1 nacht sfeer.

Het lichteffect van een egyptische filigrainlamp is bijzonder sfeervol.
Gebruik een spaarlamp of eco halogeen bollampje, een duurzame sterke led lamp kan ook om het mooie sfeervolle effect te krijgen. Bedenk wel dat het ook persoonlijk is welk effect je op de muur wilt hebben, dus experimenteer vooral met de soort lamp die je gebruikt! Bij een heldere lamp met een hoog wattage versterk je het filigrain patroon op de muur, terwijl je met een zacht lampje een wat zachter, rustiger lichteffect krijgt.

Materiaal
Filigrain is een fijn draadwerk van edelmetaal (zie encyclopedie, waarbij door gebruik van traditionele technieken een gaatjespatroon ontstaat. De egyptische filigrain lampen uit onze collectie zijn gemaakt van verzilverd geelkoper (messing).