· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Vlinderstoel van leer of koeienhuid

06 jun 2017

stoere stoel met leer en staal voor elke woonstijl- de vlinderstoel, butterfly chair oftewel La Mariposa

Op zoek naar een stoere stoel met allure, van leer en staal, met vele namen zoals vlinderstoel, butterfly chair oftewel La Mariposadie, die past in elke woonstijl voor een interieurboost?


Een designklassieker in diverse uitvoeringen van hoogwaardige kwaliteit koeienhuid in zwart-wit, bruin – wit of bruin glad leer met een stalen frame uit een stuk is een interieurboost voor klassieke, scandinavische, landelijke, romantische tot oosterse woonstijl.

Deze bijzondere stoel is ontworpen rond 1938 in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië, door drie designers: Bonet, Kurchan en Ferrari. Overal is over nagedacht bij deze vlinderstoel: hoogste kwaliteit materialen, sterk maar zacht en comfortabel leer voor een goed zitcomfort, een stijlvol design met een sterk frame van staal helemaal uit één stuk gemaakt.

Bekijk de nieuwe glad leren stoel met stalen frame uit één stuk hier! Nieuw in de collectie!. Ook verkrijgbaar met koeienhuid in twee uitvoeringen zoals bruin wit of koeienhuid zwart wit met bruin.

 

interieurboost: vlinderstoel van leer en staal

Elke foto heeft een link naar het product in de webshop


 

[begin]