· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

Oosterse Solar lampen

Met deze prachtige collectie solarlampen van LUMIZ met filigrain effect breng je de oosterse sfeer ook naar buiten! Je maakt je tuin feestelijk, super sfeervol en romantisch! Verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en filigrain patronen. De hele collectie is te bewonderen in onze winkel in oosterse sferen in De Kwakel.


Deze led solarlampionnen kun je overal makkelijk aan hangen, maar zijn ook te gebruiken als staande solar tuinlamp! Hiervoor zijn ook speciale standaards verkrijgbaar. Bij optimale omstandigheden met 6-8 uur oplaadtijd kunnen ze ook 6-8 uur lang branden. Ze zijn gemaakt van Tyvek. Tyvek is een duurzaam en synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels van HDPE. Het materiaal heeft de beste eigenschappen van papier, folie en textiel. Het is erg sterk, weerbestendig, duurzaam en kleurvast.

Weerbestendige, kleurrijke en op zonne-energie aangedreven lampen. Echte must-haves voor het hele jaar in je tuin met een betoverend effect! Alles wat een Lumiz nodig heeft is een plek in de zon! 28 verschillende kleuren, vormen of modellen. Combineer ze en hang ze op verschillende hoogtes.

Bekijk de sfeerbeelden