· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Solar buitenlampen met een oosters sfeertje!

09 jul 2021

LED buitenlampen – solarlampionnen van Lumiz met sprankelend oosters effect!

Wanneer je de patronen van onze filigrain collectie zo sfeervol vindt en ook een beetje deze sfeer voor buiten zoekt, is de collectie sfeervolle buitenlampen van LUMIZ een hele praktische en mooie oplossing. Je maakt je tuin echt super sfeervol!

Bekijk de hele collectie solar buitenlampen

Duurzaam materiaal: bovendien recyclebaar!

Deze solarlampion is gemaakt van een mooi en duurzaam materiaal – Tyvek. Tyvek is een synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels van HDPE. Het materiaal heeft de beste eigenschappen van papier, folie en textiel. Het is erg sterk, weerbestendig, duurzaam en kleurvast en bovendien 100% recyclebaar. Deze lampionnen gaan dus meerdere zomers mee en je kunt ze het hele jaar laten hangen.

Oosterse buitenlampen

De solarlampionnen van Lumiz zijn er in verschillende kleuren, (oosterse) patronen en vormen, die mooi met elkaar kunnen worden gecombineerd. Aan de pergola, of aan waslijnen: creeer je eigen sfeertje: zo is er altijd een sfeervolle en feestelijke sfeer in de tuin! Deze buitenlampen geven vooral sfeerlicht: niet hard blauw ledlicht, maar zacht en warm! Plaats ze in combinatie met elkaar op diverse hoogtes. Hiermee creëer je een eigen en persoonlijke sfeer. Kleuren in de collectie: Koper, Goud, Licht groen, Zeeblauw, Petrol, Groen, Taupe, Licht taupe, Roze

kleuren en patronen van de buitenlampen

kleuren en patronen van de buitenlampen

Zowel hanglamp als staande lamp

Je kunt ze bovendien zowel als hanglamp als staande buitenlamp gebruiken. Een hanger wordt meegeleverd. Een tafelstandaard (ring) of een plateau om hem makkelijk neer te zetten zijn apart verkrijgbaar

oosterse lampionnen boho voor buiten

Binnen?

De lampionnen kunnen binnen worden gebruikt,, maar er zal binnenshuis geen direct zonlicht op vallen. Hierdoor zal de batterij niet/geen energie kunnen opslaan en het LED lampje ’s avonds niet / niet lang / minder sterk branden. Direct zonlicht op het solar paneel geeft het beste resultaat.

Tip: een normale AAA batterij past ook in de LUMIZ. De LUMIZ zal in een donkere omgeving branden.

Bij donker zal deze in werking treden, bij (zon)licht wordt deze niet opgeladen.

De solar module is uitgevoerd in een bij het Tyvek passende kleur en geeft een warme kleur LED licht.

Bij zonlicht laadt de batterij (oplaadbare AAA) optimaal op.

Solarlampen

Solarverlichting werkt op de energie van zonlicht. De zonne-energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij. Deze energie wordt gebruikt om het lampje te laten branden zodra het donker wordt. Alle LUMIZ lampionnen hebben een oplaadbare AAA batterij waar de zonne-energie in wordt opgeslagen.

De lampion kan bij optimale omstandigheden met 6-8 uur oplaadtijd door direct zonlicht ook 6-8 uur lang branden. Het licht kan na 5-6 uur branden afnemen in sterkte.

Regen, sneeuw of felle zon? de LUMIZ kan prima buiten blijven hangen!

Bekijk de hele collectie solar buitenlampen

[begin]