· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse poort

02 jun 2021

Indonesische poort – pronkstuk achter je bed, aan de wand of in de tuin

Wij zijn een beetje verliefd geworden op de Indonesische houten poorten met prachtig houtsnijwerk uit Java. Veel klanten delen deze “liefde”, maar vinden er vaak geen toepassing voor. Ook passen deze grote zware poorten vaak niet in het budget. Dit bracht ons op het idee om een ontwerp te maken voor achter je bed, op basis van de poorten die we hebben staan. Zo krijg je een beetje het idee van een “slaap tempel”! Deze bedpoort is 225 cm hoog en 185 cm breed.

Koop de poort in de webshop

javaanse poort 225 cm hoog

Oosters bed paneel achter het bed

Oosterse meubelen worden steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen voor een oosters paneel achter het bed, vaak in een mandala patroon, die de eyecatcher van de slaapkamer wordt. Ook krijgen we vaker de vraag of we geen Indonesische bedden verkopen. Vaak zijn deze bedden zogenaamde hemelbedden. Hoewel zeer sierlijk, zijn dit niet altijd de beste bedden voor je nachtrust en ook niet altijd even stabiel. Voor onze Indonesische “bedpoort” kun je je eigen “slaaptechnisch verantwoorde” bed zetten en toch helemaal in de oosterse sferen komen 😉

Maak van je slaapkamer een oosters sprookje!

Oosterse poort

Deze poort is gesneden uit teak hout, met sierlijke botanische patronen en kan ook buiten gebruikt worden. Wanneer je hem buiten gebruikt, kun je hem behandelen met (buiten) beits, zodat de (diepte van de ) kleur van het hout behouden blijft. Sommige mensen kiezen er juist voor om het niet te behandelen, het hout wordt dan verweerd en een beetje grijzig. In combinatie met een druif, een roos, gouden regen of andere slingerende plant krijg je echt een zeer bijzondere sfeer in je tuin.

Deze unieke Javaanse poort is bijzonder vakkundig gemaakt, gesneden met exotische ornamenten rondom en decoratieve pilaren of zuilen, versierd met bogen. Het teakhout is onbewerkt, met een natuurlijke warme uitstraling, waarin de nerven en de tekeningen van het hout zichtbaar zijn. De poort past zeer mooi bij zowel een bohemian als een botanische woonstijl.

Deze poort (indien op voorraad) en vele andere sfeervolle en sierlijke Oosterse meubelen zijn te bezichtigen in winkel in De Kwakel, vlakbij Uithoorn en Aalsmeer.

[begin]