· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Hoge Oosterse poort van teakhout met twee deuren

13 mrt 2018

Hoge oosterse houten poort: een unieke set van twee bewerkte deuren met decoratief botanisch houtsnijwerk in oriëntaalse panelen

Prachtige handgemaakte karakteristieke oosterse houten poort in oude stijl: een unieke set van twee deuren in een warme kleur. De poort is een stuk hoger dan de meeste orientaalse poorten of deuren die je tegenkomt. Decoratief botanische versieringen in het houtsnijwerk rondom geven de allure van een Indiase tempel-ingang of oriëntaalse kasteeldeur.

De unieke poort is bijzonder vakkundig gemaakt, met de exotische ornamenten rondom en twee decoratieve pilaren of zuilen versierd met bogen. Zowel de panelen als de lijst, zijn deels open gewerkt en ook gedecoreerd met sierlijke bloemen en botanische afbeeldingen. Het teakhout is naturel (unfinished), niet afgewerkt en heeft hierdoor een natuurlijke uitstraling waarin de nerven en de tekeningen van het hout zichtbaar zijn. Past prachtig bij zowel een bohemian als een botanische woonstijl. ….. maar: je moet er wel de ruimte (en budget) voor hebben!

handgemaakte poort met twee deuren

[update] De poort die nu in onze showroom staat is breder, namelijk 150 cm breed, te koop in de webshop. Deze Indonesische poort is bijzonder mooi afgewerkt en heeft opengewerkt houtsnijwerk in de omlijsting met botanische motieven en sierlijke bloemen.

– materiaal: teak hout
– hoogte: 258 cm.
– breedte: 150 cm.
– breedte lijst: 15,5 cm.
– land van herkomst: republiek Indonesië

Een oosterse schoonheid die je laat wegdromen naar een Aziatisch wonderland! Alsof je in een exotisch en mythisch sprookje bent beland. Onze gedachten dwalen af naar oosterse paleizen, tempels in idyllische plekjes die je nu gewoon kan beleven in je eigen huis of tuin. Ben jij een wereldse levensgenieter die “off the beaten track” in interieurland durft te gaan? Hiermee heb je een grande entree in je huis met hoog plafond, zoals een loft of herenhuis, die je zo tot ethnic chic tropische paradijs omtovert! Ook prachtig als poort voor een tuin.

[begin]