· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse buitenlampen

11 jul 2021

Oosterse buitenlampen

Het bijzondere van de collectie buitenlampen op solar energie van LUMIZ is dat je naar hartelust kunt mixen en matchen, zowel op model, kleur als patroon. Je kunt kiezen voor een kleur, bijvoorbeeld taupe, en in die kleurstelling een paar verschillende modellen afwisselen, om vervolgens op verschillende hoogtes aan de pergola te hangen. De kleuren in de collectie kun je echter ook heel goed onderling afwisselen, bijvoorbeeld goud met zeeblauw of koper met petrol!

Kleuren, modellen en patronen

De collectie oosterse buitenlampen kent 9 verschillende kleuren, 7 verschillende patronen, en 9 verschillende modellen. De patronen komen nog het mooist tot uiting wanneer je de lamp dichtbij een overkapping of schutting hangt, zodat het patroon mooi wordt geprojecteerd! Bekijk hieronder een foto van een lamp met paisley patroon: een druppelvormig patroon van oosterse (perzische) oorsprong dat in de hippietijd heel populair werd, en nu weer helemaal terug is!

paisley oosterse buitenlamp
Oosterse buitenlamp met paisleypatroon (in verschillende kleuren)
Koop in de webshop

Filigrain

Filigrain is de term die vaak gebruikt wordt om het (geometrische) gaatjespatroon (van verlichting) aan te duiden. Voor onze collectie oosterse lampen met filigrain effect voor binnen, hebben veel modellen hetzelfde patroon, een mooi oosters en bijzonder sfeervol patroon. Sommige modellen hebben een ander patroon, zoals het unieke vlinderpatroon van deze oosterse tafellamp.
Binnenshuis worden veel verschillende patronen door elkaar wellicht een beetje te druk, maar buiten heb je meer ruimte om te vullen en is het juist mooi en afwisselend, vandaar dat we blij worden van de 7 verschillende patronen van de collectie LUMIZ solarlampen.

filigrain patroon - buitenlamp
Buitenlamp (XL) met prachig filigrain effect
Koop in de webshop

Decoratieve stang voor boven de tuintafel

Wat deze zomer heel populair is, is het gebruik van een tafelklem met decoratieve stang waar je van alles aan kunt hangen. Hoe mooi is het om hier een paar van deze solarlampen met verschillende modellen, kleuren of patronen aan te hangen? Sfeer verzekerd op je tuinfeestje of etentje met de buren!

oosterse buitenlampen

Collectie solar buitenlampen

Kijk in de webshop of kom langs in de winkel in De Kwakel, vlakbij Uithoorn en Aalsmeer, om alle verschillende modellen, kleuren en oosterse patronen te bekijken!

[begin]