· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Sfeerverlichting tips op de zolder slaapkamer

10 apr 2016

zolder sfeerverlichting; romantische slaapkamer

Ben je op zoek naar verlichtingstips voor de zolder – echte zolder sfeerverlichting? Fijne inspiratie voor je “zolder make over” die wordt omgebouwd tot slaapkamer, hobbyruimte, kinderkamer of logeerverblijf en zoek je een lichtplan voor niet alleen mooie of praktische zolder verlichting maar ook bijzondere zolder sfeerverlichting?

Zolder make over

De sfeervolle filigrain lampen worden vaak gekocht voor in de woonkamer, vaak boven de eettafel. Wij vinden ze ook bijzonder mooi in de slaapkamer! En helemaal wanneer deze slaapkamer zich op zolder bevindt, onder een schuin dak. De schaduwpatronen vullen dan op een bijzondere manier de gehele ruimte: op en top romantisch!

In onze fotogallery kun je een zolderkamer bekijken met sfeerverlichting voor op zolder. We hebben gekozen voor twee verschillende filigrain lampen:

– Onze witte bolvormige filigrain lamp, die overdag met zijn matwitte kleur in lijn is met de wit gestucte wanden, en waarbij de warme gouden binnenkant aansluit bij de kleur van de houten balken. Eigenlijk een setting die op heel veel zolders past!
– De verzilverde XXL druppelvormige filigrain hanglamp, die overdag een meer glanzend effect heeft.

Op deze manier maak je een sfeervolle plek van de zolder. Niet alleen die praktische plafondspots of inbouwspots, in geval van een verlaagd plafond. Onze aanvullende verlichting, zoals een oosterse hanglamp, geeft een prachtig schaduweffect op je schuine plafond voor een instand cosy hide away genot en is letterlijk de kroon op je huis.

De vraag nu alleen is: kies je voor de zilveren oosterse hanglamp met gaatjes? Of toch die witte bol hanglamp met filigrain design en een gouden binnenkant? Of kies je voor een van de vele andere modellen filigrain lampen?

De bijpassende filigrain theelichten – bijvoorbeeld boven het hoofdeinde van het bed, of op de nachtkastjes – maken het sfeer effect helemaal af. (zie foto in de fotogallery)

Tip: je kunt deze oosterse lampen het beste met een energiezuinige halogeen lamp laten stralen voor het mooiste resultaat!

Gebruik sowieso meerdere spots of dimbare inbouwspots i.p.v. fluorescentiebuizen als aanvullende verlichting. Maar voor een echte zolder make over met sfeer kies je voor filigrain lampen!

Sfeerverlichting op de zolder slaapkamer

De foto’s in deze gallery hebben een link naar de productpagina in de webshop

[begin]