· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Sfeerverlichting in arabische, indiase en turkse sfeer: 1000 en 1 nacht

Sfeerverlichting collectie

1000 en 1 nacht

indiaas glasmozaiek

indiaas ontwerp


We hebben in de loop der jaren verschillende stijlen mozaïek ontworpen, al dan niet gecombineerd met kralen. Een belangrijk verschil in patroon valt op bij de indeling in turks en indiase stijl glasmozaïek. (zie foto) Bij beide stijlen worden bij het bepalen van de kleur verschillende tinten glasmozaïek gebruikt, waardoor je het mooie lichteffect krijgt. Wanneer je onze collectie bekijkt zul je zeker ook arabische en marokkaanse invloeden zien. Om deze sfeer te omschrijven hebben we het ook wel over de “Marrakech”-sfeer of de sfeer van “1000 en 1 nacht”.

turks glasmozaiek

turks ontwerp

De verschillende kleurstellingen maken het mogelijk prachtige combinaties te maken. Voor deze kleurstellingen worden verschillende tinten glas gebruikt. Voor het groene glasmozaïek worden bijvoorbeeld ook gele kleurtinten gebruikt, en bij het blauwe glasmozaïek zijn er tinten van “aqua” tot donkerblauw. Doordat het maken en het leggen van het glasmozaïek allemaal handwerk is, is geen enkele lamp helemaal gelijk.

Beelden zeggen in dit geval veel meer dan woorden, vandaar dat we onze collectie sfeerverlichting zo goed mogelijk fotograferen en aan de hand van fotogalleries weergeven hoe de verschillende glasmozaïek -en kralenpatronen, en de kleuren eruit zien. Bekijk bijvoorbeeld de fotogallerie van onze plafondlampen. Je kunt in deze gallerie filteren op zowel kleur als mozaïekstijl.

De indeling van onze mozaieksoorten:

  • traditioneel indiaas design
  • turks design
  • turks design met kralen
  • armbandjes (bangles)
  • armbandjes met mozaiek (Beads & triangles)
  • broken glass
  • iron (handgemaakte ijzeren panelen)

Maatwerk
Niet iedere soort lamp is verkrijgbaar in alle kleuren of in alle soorten mozaiekstijlen. Wanneer u een bepaalde soort lamp in een bepaalde stijl en/of kleur wilt, stuur dan een mail via het contactformulier, u betaalt dan niet meer voor de lamp, er geldt dan uiteraard alleen wel een langere levertijd. Klik hier voor een voorbeeld van maatwerk