· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Een apart model? maatwerk voor meubels en lampen

Glasmozaïek en kleuren: maatwerk

Niet iedere soort lamp is standaard verkrijgbaar in alle kleuren of in alle soorten mozaiekstijlen. Wanneer u een bepaalde soort lamp in een bepaalde stijl en/of kleur wilt, dan is het bij ons mogelijk die op maat te laten maken.

maatwerk in glasmozaiek

maatwerk in glasmozaiek – blauwe hanglamp – open model


Een praktijkvoorbeeld: een klant van ons vond de open “industriele” hanglamp een mooi en apart model. Deze lamp is leverbaar in multi colour en transparant turks design, en in zwart wit broken glass. Zij wilde deze lamp echter in blauw turks design. Wij hebben die op maat laten maken en na een aantal weken had zij de lamp in huis. (edit: deze is later vast in de collectie gekomen) Zie de foto’s voor het resultaat!
Wanneer u ook een bepaalde lamp in gedachten heeft die u niet in de webshop kunt vinden, stuur dan een mail via het contactformulier. U betaalt dan niet meer voor de lamp, er geldt dan uiteraard alleen wel een langere levertijd.

Meubels: maatwerk

Ook bij onze meubels is maatwerk volledig mogelijk! Denk aan afwijkende maten, panelen van een bepaald soort glasmozaiek, of een bepaalde afwerking / finish van het hout: het is allemaal mogelijk. De levertijd van het maatwerk bedraagt meestal niet meer dan 10 weken. Heeft u iets in gedachten, stuur dan een mail via het contactformulier