· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Kroonluchter Oosterse stijl van glasmozaiek

14 nov 2017

oosterse kroonluchter – 5 bollen mozaieklamp – v vorm


Deze nieuwe oosterse kroonluchter met 5 bollen van glasmozaiek heeft een V vorm, en is een sprankelende verschijning! De kroonluchter bestaat uit de bolvormige hanglampen met doorsnede van 15 cm, die in veel verschillende kleuren en met verschillende mozaiekpatronen verkrijgbaar zijn in de webshop. Nu (zeer gelimiteerd) op directe voorraad beschikbaar, maar altijd vooruit te bestellen, met bollen in iedere gewenste kleur en mozaiekpatroon. Dat kunnen bollen zijn in dezelfde kleurstelling, of verschillende kleuren door elkaar.

Bij een kroonluchter denk je misschien aan een glazen constructie met kralen en met kaarsvormige lampen, maar dit is een mozaiek kroonluchter oosterse stijl!

oosterse kroonluchter papaja
Al wat langer in het assortiment is de kroonluchter waarbij de bollen naast elkaar hangen. Deze is wat gunstiger geprijsd, de bollen zijn ook wat kleiner (doorsnede). Deze kroonluchter heeft een lengte van 75 cm, waarbij alle bollen op een andere hoogte hangen. Deze hanglamp is ook verkrijgbaar met mozaiekbollen met “papaja vorm”. Kies voor een kleurrijke en warme uitvoering, met multi colour mozaiek (turks, gebloemd design), of voor een transparante versie. De transparante versie geeft meer licht, en is daarmee ook zeer geschikt voor boven de eettafel.

Tips over lampen in mozaieklampen

We hebben wat geexperimenteerd met lampen (peertjes) om in de mozaieklampen te draaien, en LED lampen met een wattage van 8 Watt (vergelijkbaar met 60 Watt gloeilampen) geven een prima lichtopbrengst in deze hanglamp, zodat hij zeker geschikt is om boven een eettafel te hangen. Kies daarbij voor een kleurtemperatuur met een lage waarde, uitgedrukt in Kelvin, bijvoorbeeld 2700K. Deze waarde is de kleur van een originele gloeilamp. Hierdoor worden de mozaiekbollen wat geler en warmer van kleur.

Wanneer je voor een dimbare ledlamp kiest: neem dan een LED lamp, die bij het dimmen ook nog warmer van kleur wordt! Op deze manier veranderen de lampen niet alleen van lichtsterkte, maar ook wordt de kleur van het glasmozaiek warmer, alsof de zon een klein beetje ondergaat!

kroonluchter oosters

Nieuwe Oosterse kroonluchter in V vorm!

kroonluchter mozaiekbollen v vorm

[begin]