· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Filigrain gaatjeslamp - voor op tafel

11 nov 2017

filigrain gaatjeslamp – voor op tafel – kadotip voor de feestdagen!

Op zoek naar een kadotip voor de feestdagen? Deze filigrain gaatjeslampen brengen meteen sfeer in huis tijdens de donkere feestdagen! Kies voor een mat witte finish met vintage goud van binnen, een vintage koper finish, een gouden finish, een vintage zilver finish of een roest finish. Op de foto hierboven staan de grotere tafellampen afgebeeld, van links naar rechts: de matwit/goud, zilver, goud en koper.

Deze oosterse staande lampen of tafellampen hebben de vorm van een “druppel”. De druppel vorm is een eeuwenoud symbool voor leven, puurheid en vruchtbaarheid. De vintage gouden en koperen tafellamp is verkrijgbaar in twee maten. Het kleine formaat heeft een doorsnede van 26 cm, de grote een doorsnede van 34 cm. Het sprankelende metallic effect van de gouden, zilveren en koperen versies past natuurlijk helemaal mooi bij de feestdagen! Wij verkopen deze druppelvorm ook als hanglamp.

De kleine tafellamp kan een mooi plaatsje op vensterbank of in een kast krijgen. De grote lamp komt beter tot zijn recht op een (salon) tafel of op een hele brede vensterbank. Je woonkamer gaat ervan stralen! De foto hieronder van de vintage koperen tafellamp is het kleine model, de hoogte hiervan is 30 cm, en de diameter 26 cm.

filigrain tafellamp vintage koper

De tafellampen worden geleverd met schakelaar, en hebben een grote (E27) fitting. Let op: niet iedere lamp (peertje) geeft een duidelijk afgetekend oosters patroon op muur, tafel en vloer, zoals op de foto bij dit artikel. Kies daarvoor een eco halogeenlamp, deze zijn overal te koop, energiezuinig en niet duur. Gebruik je de lamp meer als subtiele sfeerverlichting? Gebruik dan bijvoorbeeld een (energiezuinige) LED lamp met laag wattage.

[begin]