· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

07 nov 2017

gouden accessoires met blauw combineren

Wij houden van gouden metallic accessoires tegen een blauwe achtergrond! Dat kan een mooie blauwe of kobaltblauwe / zeegroene muur zijn maar ook een blue washed kast uit onze collectie. Laat je inspireren! Goud met blauw combineren is de trend voor dit najaar in je interieur. Wij verkopen prachtige kastjes uit India met een vintage blue washed afwerking, maar we willen ook graag inspireren om die ene muur nu eens een blauwe tint te geven!

Goud met donkere blauw tinten of groen tinten

Wanneer je goud metallic accessoires combineert met donkere tinten blauw of groen, zoals zeegroen of een groen/blauwe petrol of donkerblauwe kleur creeer je een een warm, rijk en luxueus effect, een sfeer die helemaal bij de winterse dagen past.

Zeker wanneer je gouden metallic lampen in huis haalt:
met de gouden filigrainlampen breng je een gouden gloed op de muur, die een blauwe muur meer groentinten geeft, en een sfeervol licht en schaduwpatroon op de muur projecteert. Zie onderstaande foto van de industriele stijl filigrainlamp met vintage gouden finish.

gouden lamp - oosters

Deze gouden tafellamp staat prachtig tegen een donkerblauwe muur. Ook mooi om te combineren met blauwe fluwelen patchwork kussens!

gouden lamp - combineren met blauw

Goud met lichtblauw of blue wash

gouden tafellamp op blauwe kast
Goud metallic tegen een lichte blue wash geeft een fris, sprankelend effect. Hier staat dezelfde tafellamp (maar dan niet verlicht) op een blue washed kastje. Hier zorgt de gouden tafellamp ervoor dat de sfeer in het interieur niet “te koel” wordt.

Ook mooi: een koperen tafellamp op het blue washed kastje!
koperen lamp kopen
De filigrain tafellamp druppel model in goud look met sierlijke oosterse filigrain patronen heeft een sprookjesachtig effect. Het gaatjespatroon in dit Arabische model lamp zorgt voor een schitterende lichtval en een warme ambiance. De druppel vorm is een eeuwenoud symbool voor leven, puurheid en vruchtbaarheid.

Blue wash met goud en blauwe patchwork kussens

Een mooie combinatie van fluweelzacht blauw patchwork, lichte blue wash kast en metallic gouden schaal. Klik op de foto’s voor een link naar de webshop

[begin]