· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

gouden hanglamp - metallic vintage

04 nov 2017

gouden hanglamp – metallic vintage – druppel of pompoen vorm

De pompoen of druppelvormige oosterse hanglamp met open onderkant is er nu ook in goud! Goud benadrukt de warmte in je woonkamer en geeft je huis natuurlijk een tikje glamour en “bling bling”. Deze lamp straalt overdag door de warme glinstering van de vintage gouden afwerking en ’s avonds door de verspreiding van het oosterse gaatjes patroon over de muur en plafond.

Vintage goud

De afwerking van onze gouden metallic lampen is “vintage” of “verweerd” glimmend goud. Deze kleur zal steeds anders zijn, afhankelijk van het omgevingslicht, het tijdstip (zon inval) en (de kleur en sterkte van) het peertje dat in de lamp gebruikt wordt. De ene keer is dat wat roder en voller (bijvoorbeeld met vol zonlicht erop), de andere keer wat geler en lichter. In het donker met een krachtige lamp erin zal de buitenkant van de lamp zelfs bijna zwart lijken, maar komt de gouden gloed door de gaatjes en aan de open onderkant tevoorschijn.

Het metallic goud combineert zeer mooi bij warme kleuren, zoals zeegroen of diep paars, maar ook in een interieur waarin veel hout gebruikt wordt. Daarbij werkt de lamp meteen zeer sfeerverhogend en voegt hij veel warmte toe. Zie de foto bij dit artikel (bij daglicht) waar de lamp tegen een witte muur met houten balken hangt.

Bekijk ook de andere gouden hanglampen in onze oosterse filigrain collectie, zoals de bolvormige gouden hanglamp met een doorsnede van 40 cm of de grote gouden bollamp van 50 cm doorsnede

Onze oosterse gouden hanglampen zijn mooi combineren met producten met dezelfde afwerking, zoals de gouden schaal, een grote gouden tafellamp of een kleine gouden tafellamp. Deze tafellampen hebben dezelfde gouden finish en hetzelfde oosterse patroon.

Bekijk ons artikel met tips wanneer je wilt weten welke lamp (peertje) je het beste in onze filigrainlampen kunt doen.

Foto’s gouden hanglamp

[begin]