· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Yoga poef met mandala patronen

13 jul 2021Meditatie is iets dat iedereen op elk moment kan doen, met of zonder een goed kussen. Toch kan het fijn zijn om een speciaal kussen, of poefje voor je yoga oefeningen uit te zoeken.

meditatiekussen of yoga poef

Met een meditatiekussen of yoga poef ondersteun je je meditatieve reis. Door één kussen aan te wijzen voor je oefening, kun je je geest kalmeren voor een meditatiesessie, elke keer dat je je kussen pakt en wordt herinnerd aan de ontspanning die de oefening met zich meebrengt.

Koop ze in de webshop

De hoogte die de poef of het kussen moet hebben, is voor iedereen persoonlijk, en bovendien voor iedere oefening weer anders. Deze yoga poefen hebben een hoogte van 15 cm en een doorsnede van 30 cm. Mooi afgewerkt met een extra handvat aan de zijkant, zodat je hem makkelijk ergens mee naartoe kan nemen.

Kleurrijke mandala patronen

Welke kleur je kiest, is natuurlijk ook heel persoonlijk, maar van deze poefjes word je vrolijk: ze zijn bont gekleurd, zoals het leven zelf! Deze poefjes hebben als motief geometrische mandalapatronen: de mandala staat voor een hulpmiddel voor spirituele begeleiding, voor de spirituele reis, beginnend van buiten naar de innerlijke kern, door lagen. De poefjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen: paars, rood en blauw.

kleurrijke mandala poefjes

Of je nu uren zit of een korte pauze neemt, dit klassieke ronde kussen helpt je houding in een ideale natuurlijke balans te houden, zodat je ontspannen en alert kunt blijven tijdens de Sutra ademoefening of (Zen) meditatie. De mooie kleurrijke afwerking brengt een vrolijke sfeer in je interieur.

Yoga poefjes in de webshop

[begin]