· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Indiase ronde matraskussens van sari patchwork

23 sep 2017

Indiase ronde matraskussens van sari patchwork en oosterse kelim stof

Nieuw in de collectie zijn deze Indiase ronde matraskussens voor op de vloer (meditatiekussen), of op onze leuke chakki tafel (grinder). De matraskussens zijn gemaakt van sierlijke gerecyclede sari stoffen uit India of bekleed met een mooie kelim look stof. Het patroon van de kussens is stijlvol, in diepe kleuren met een effen onderzijde en stevige kwaliteit vulling. Ook als bijzettafel te gebruiken!

De serie ronde matraskussens hebben een diameter van 60 cm en een hoogte (of dikte) van 10 cm.

Verkrijgbaar in de India patchwork kleuren: bruin, oranje, groen, roze en blauw. Ook verkrijgbaar in de Kelim kleuren: kelim rood: warm rood, oranje met beige en groen
of kelim blauw: donker blauw en licht blauw met bruin en beige. Alle kussens zijn inclusief vulling. Bekijk ze allemaal in de webshop!

De matraskussens zijn handgemaakt van 100% katoen (vulling van polyester). Gebruik verschillende kleuren door elkaar voor een bonte kleurrijke sfeer, of combineer met andere kussens of poefjes van dezelfde kleur patchwork. Stel je eigen kussen collectie op kleur samen:

Bekijk hier de roze patchwork serie
Bekijk hier de oranje patchwork serie
Bekijk hier de groene patchwork serie
Bekijk hier de blauwe patchwork serie
Bekijk hier de bruine patchwork serie
Bekijk hier de rode kelim red serie
Bekijk hier de blauwe kelim serie

Kussens matchen in je interieur

Wanneer je kussens bij je bank wilt matchen en de rest van je interieur dan is het mooi als ze een contrast vormen met de kleuren, zo wordt het een echte oppepper voor je huis. Maak een keuze uit twee of drie verschillende type kussens met identieke kleuren en/of patronen zodat er een balans in je huis ontstaat!

Foto’s nieuwe collectie ronde India kussens – vloerkussens

[begin]