· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

zwarte filigrainlamp met koper of goud

22 nov 2018

Filigrainlamp: zwart met koper of zwart met goud?

Wanneer je kiest voor een stijlvolle matzwarte oosterse filigrainlamp in je interieur, is de volgende keuze: welke kleur wordt de binnenkant? Ze zijn namelijk verkrijgbaar met een binnenkant van zilver, een binnenkant met goud of met (rood) koper. De keuze is vaak gebaseerd op de rest van het interieur, maar wanneer je een warme uitstraling van de lamp in je interieur wilt, is de keuze goud of (rood) koper.

Verschil tussen goud en koper

Het verschil tussen goud en koper is een subtiel verschil wanneer de lamp aanstaat: een warme rode gloed of een warme gele gloed. Het gaatjespatroon dat zich op de muur en het plafond verspreidt zal dan ook geel dan wel wat roder van kleur zijn. Het moet natuurlijk wel bij de rest van je interieur aansluiten. Wanneer er al gouden woonitems in de ruimte staan, ligt de keuze voor zwart met gouden binnenkant voor de hand.

Bij de lampen met dicht armatuur, zoals de plafondlampen, zal dit minder spelen dan de lampen met open onderkant. Wanneer je bijvoorbeeld aan tafel zit, zal dan vooral de binnenkant opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een houten tafel met beetje donkerrode kleur, stoelen met rode kussens, en een koperkleurige schaal. In dit geval zal een zwarte filigrainlamp met een binnenkant van koper prachtig aansluiten,

In dit geval zeggen beelden uiteraard meer dan woorden. Wanneer klanten twijfelen over de keuze laten we vaak deze foto’s zien, hier is het verschil goed te zien:

Filigrainlamp Zwart met goud

filigrainlamp zwart met goud
Bekijk deze oosterse lamp in de webshop

Filigrainlamp Zwart met koper

filigrain lamp - zwart met koper
Bekijk deze oosterse lamp in de webshop

[begin]