· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

21 nov 2018

Loro Blonyo: twee houten beeldjes uit Indonesisch van een echtpaar: man en vrouw – onafscheidelijk stel of bruidspaar – een uniek cadeau


Een set unieke houten beelden van een onafscheidelijk paar, man en vrouw, die bekend staan in Indonesië als “Loro Blonyo”- het bruidspaar. Een attent geschenk of cadeau voor een aanstaande bruid en bruidegom bij hun huwelijksceremonie, een jubileum of een manier om feng shui in je huis aan te brengen, als echtpaar, om de liefde te versterken! Deze figuren vertegenwoordigen de godheid Dewi Sri en haar gemalin Raden Sadono. Dewi Sri is de godin van rijst en vruchtbaarheid en er wordt geloofd dat zij het huis kan zegenen voor een gelukkig partnerschap. Het is van oorsprong een traditie uit Java waarbij de Loro Blonyo voor het huwelijksbed werd geplaatst om samen een lang leven te betekenen voor het getrouwde stel.

Bestel in de webshop.

Deze grote beelden vormen een pronkstuk ter bekrachtiging van de liefde!

Er zijn in Azië vele stijlen en variaties te vinden van deze beeldjes. Dit zijn twee paar (uitzonderlijk grote) unieke en prachtig gesneden houten Loro Blonyo beelden – handgemaakt in Java en handgeschilderd. Ze worden verkocht als paar.

Materiaal: Albasia hout, ook bekend als Sengon (latijnse naam: Albizia Falcata), dit is duurzaam eco hout uit herbebossing.

Hoogte: 51 / 65 cm

Loro Blonyo bruidspaar

Bestel hier deze originele oosterse houten beeldjes “loro blonyo” in de webshop.Op zoek naar nog meer beelden, zoals boeddha beelden of Ganesh beelden? Kom deze en onze grote collectie oosterse lampen bekijken in de winkel / showroom in De Kwakel, vlakbij Uithoorn en Aalsmeer.

arabische lampen winkel

indonesische beeldjes bruidspaar

[begin]