· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

13 nov 2018

Kadootje uitzoeken lastig? Geef een kadobon met kadotip!

Iemand iets geven voor in huis is leuk, maar ook heel lastig. Leuk, omdat je iets geeft, wat een aandenken is aan jezelf, omdat het een mooie plek in de kamer heeft gekregen. Lastig, omdat het zo persoonlijk is, eigenlijk bijna net zo persoonlijk als kleding. Als je niet de juiste keuze maakt kan die lamp of dat kussen weleens op een minder opvallende plek in huis belanden, of nog erger, linea recta naar de kringloop gaan.

Altijd geslaagd

Maar ja, een tegoedbon geven is nou juist weer niet zo persoonlijk. Daar hebben we wat op gevonden: wanneer je in onze webshop of winkel een potentieel geslaagd kado ziet, maar je weet het niet helemaal zeker, geef het op als kadotip! Wij maken dan een persoonlijke bon waarop het product van de suggestie is afgebeeld. Op deze manier kan je vriend, vriendin, moeder of oma uiteindelijk zelf beslissen en is het kado altijd geslaagd!

Een kadobon van Interliving is direct inwisselbaar in deze webshop met de unieke kadocode. Daarnaast kun je met deze bon betalen in de winkel van Interliving in De Kwakel. De bon wordt gepersonaliseerd met iedere gewenste tekst, desgewenst ook in kerst of sinterklaas thema.

Kadobonnen in de webshop

Je kunt ieder bedrag op de kadobon laten zetten, vanaf 10 euro.

interieurbon oosters wonen

[begin]