· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Filigrain vloerlampen - mix van oosters en industrieel

20 jul 2018

Filigrain vloerlampen – oosterse staande lampen

Nu verkrijgbaar in de webshop: filigrain staande vloerlampen met een cylindervormig of buisvormig model en oosterse gaatjes patronen. Deze staande oriëntaalse design lamp weet de twee woonstijlen industrieel en oosters mooi te combineren en zorgt voor een mooi lichtspektakel in elke woonruimte, ook sfeervol in je oosterse slaapkamer.

Mix van woonstijlen Industrieel en Oosters

Industrieel kan soms een beetje koel en grof zijn, maar met de oosterse touch breng je er sfeer in! Deze vloerlampen zijn verkrijgbaar in 3 maten, en ze staan op een stevige stalen voet met elegante kleine pootjes.

Ze zijn verkrijgbaar in wit met vintage goud, vintage koper, vintage goud, vintage zilver en mat zwart met een verweerde vintage gouden binnenkant.

Bekijk de oosterse staande vloerlamp in de webshop

  • De kleine modellen van 60 cm hebben een diameter van 20 cm en hebben twee fittingen en allemaal hebben ze bijgeleverd een snoer van 3 meter met een robuuste ronde aan/uit knop.
  • De medium modellen van 120 cm hebben een diameter van 24 cm en hierin zitten vier fittingen voor een maximale verspreiding van het licht.
  • De XL modellen van 180 cm hebben een diameter van 34 cm en hierin zitten vier fittingen voor een maximale verspreiding van het licht.

oosters--staande-vloerlamp-cilinder-buis-gaatjeslamp

Ook voor deze lampen geldt dat je het oosterse, sprookjesachtige patroon op muur en vloer zelf kunt beinvloeden door de keuze van de lampen (het peertje) die je er indraait. Bij de ene lamp krijg je een sterk afgetekend oosters patroon, bij de andere helemaal geen schaduwpatroon, maar alleen de doorschijnende gaatjes. Zie hiervoor het artikel welke lamp voor mijn filigrain lamp?.

In de vloerlamp van 60 cm zitten twee (grote) fittingen , in de grote vloerlampen zitten 4 grote fittingen, voor een maximale verspreiding van licht.

Combineren met de kleur van de muur en vloer

Omdat het zulke grote lampen zijn, en je ze meestal tegen een muur zet, komt de kleurencombinatie met de muur (en vloer) echt heel goed tot zijn recht.
Bijvoorbeeld een gouden vloerlamp tegen een blauwe , petrol of zeegroene muur, of een wit/gouden vloerlamp tregen een licht blauwe muur. (zie onderstaande foto) Op een houten vloer staan ze allemaal heel mooi, ook het schaduweffect krijgt dan op de vloer een heel warme uitstraling.

Witte filigrain vloerlamp (120 cm) met blauwe muur

oosters-vloerlamp-van metaal-cilinder-buis-gaatjeslamp

Om de verschillende maten en afwerkingen brandend te zien, kom gezellig langs in onze winkel / showroom in De Kwakel Uithoorn, om deze vloerlampen en onze volledige oosterse sfeerverlichtingscollectie zoals filigrain & mozaiek lampen, meubels en woonaccessoires te bekijken!

Vintage zilver filigrain vloerlamp op houten vloer

oosters-vloerlamp-van metaal-cilinder-buis-gaatjeslamp

Oosterse vloerlamp vintage koper

oosterse vloerlamp koper

[begin]