· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Kleurrijke handdoekhaakjes!

26 sep 2021

Kleurrijke haakjes – badkamerhaakjes en kapstokhaakjesMix & match met deze vrolijke haakjes van keramiek! Ze passen bij veel van onze Marokkaanse waskommen, maar ook bij de mozaiekspiegels en andere kleurrijke items!

Bekijk alle badkamerhaakjes

Kleurrijke badkamerhaakjes

Klanten die bij ons een Marokkaanse waskom kopen zijn bezig met een bijzonder of kleurrijk badkamerproject en daar passen deze haakjes natuurlijk erg goed bij: als badkamerhaken voor handdoeken, toilettasjes etc! Een zwart wit badkamerhaakje met net dat tintje geel, of dat tintje groen dat weer past bij de andere kleuraccenten maakt zo’n project echt helemaal af! Of een haakje met terra en aqua tinten die weer matcht bij zowel de tegels als de waskom.

De haakjes in onderstaande impressie zijn zwart wit met een klein tintje geel, om net een subtiel accentje mee te geven. Bekijk deze handdoekhaakjes hier in de webshop.

marokkaanse waskom zwart wit

Kapstokhaakjes

Als kapstok zijn ze ook erg leuk, bijvoorbeeld in de gang voor de kinderjassen. Schroef ze op een plankje of direct in de muur, met een plugje. Of je nu kapstokhaakjes nodig hebt voor het ophangen van jassen in je hal, je handdoeken en washandjes in je badkamer of voor een meer uniek doel, zoals het ophangen van kunst, sieraden, en kettinkjes, je vindt wellicht een geschikte in onze steeds wisselende collectie muurhaakjes van keramiek!

Alle haakjes zijn te bekijken in onze winkel in De Kwakel, waar je nog veel meer leuke en kleurrijke items kunt shoppen. Kom daarvoor naar de winkel / showroom in De Kwakel, vlakbij Aalsmeer en Uithoorn.

terra aqua geel handdoekhaakje

rode wandhaakjes

[begin]