· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

27 okt 2017

Mozaiekspiegels


Een mozaiekspiegel geeft een stijlvol oosters en werelds accent aan je interieur. Dat kan in de badkamer of hal zijn, maar ook in de woonkamer of slaapkamer. De transparante mozaiekspiegels met Indiaas traditioneel glasmozaiek hebben een “parelmoer” glans. De verschillende stukjes glas geven een mooie schittering, zeker wanneer er schuin of indirect licht op valt, met een spot. Deze transparante mozaiekspiegels zijn ook het meest subtiel, ze “blenden” in bij iedere interieur of woonstijl.

Een oosterse spiegel van glasmozaiek in de badkamer

De plek waar de meeste mensen in ieder geval een spiegel hebben hangen, is natuurlijk de badkamer. In de badkamer geef je net dat extra unieke accent met een mozaiekspiegel. We verkopen mozaiekspiegels in veel verschillende kleuren, zodat je hem kunt laten aansluiten bij de kleuraccenten en stijl van je badkamer. Een setje waxinehouders van hetzelfde glasmozaiek op de plank onder de spiegel maakt het ook helemaal af en geeft een romantisch tintje!

Wanneer je een mozaiekspiegel combineert met een mozaieklamp of een mozaiekmeubel breng je een mooie lijn in je interieur. Zie de foto van de blauwe mozaieklamp voor de spiegel met een blauwe mozaieklijst van hetzelfde mozaiek.

blauwe spiegel met oosterse hanglamp

Voor een extra ruimtelijk effect, verkopen we ook grote mozaiek passpiegels van 160 cm hoog. Deze spiegels zijn niet altijd op voorraad, maar wel verkijgbaar op bestelling, met alle soorten glasmozaiek. Wanneer je bijvoorbeeld al een lamp hebt van een bepaald soort en bepaalde kleur glas mozaiek kun je daarbij een passpiegel op maat bij laten maken, voor dezelfde prijs als een standaard mozaiek passpiegel die al in het assortiment zit.

Een klein formaat mozaiekspiegel kunnen wij per post versturen. De grotere spiegels brengen wij liever zelf langs, zodat we zeker weten dat ze niet breken. Meestal kan dit gratis, neem daarvoor even contact op.

Bekijk de mozaiekspiegels in de webshop

Foto’s spiegels van glasmozaiek

[begin]