· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Badkamer metamorfose met hout en kleur!

24 sep 2021

Kleurrijke en warme badkamerWij zien dat steeds meer mensen voor een natuurlijk gevoel kiezen bij het inrichten van hun badkamer of toilet en dan kiezen voor hout! Een houten badkamermeubel, badkamerkastjes van hout, of mooie boomstamplanken kunnen net dat gevoel van warmte geven dat je vaak een beetje mist in de badkamer.

Bekijk alle waskommen

Wanneer je een houten badkamermeubel goed behandelt, is het ook nog eens duurzamer dan zo’n standaard wit meubel van MDF. Op zo’n kastje ben je bovendien nu weleens uitgekeken, en dat geldt dan wellicht ook voor de standaard witte waskom…. Op een houten meubel kun je wat kleur betreft alle kanten op! Als wij een mooie Marokkaanse waskom op een oosters dressoir van naturel hout zetten, is dat een echte blikvanger! Vaak is dat het begin van het idee van een badkamer metamorfose 😉

Kleurrijke muurhaakjes

Om die metamorfose compleet en stijlvol te maken, hebben we nu ook kleurrijke muurhaakjes voor de handdoeken of om een toilettasje aan te hangen. Deze muurhaakjes zijn gemaakt van keramiek en sluiten vaak aan bij de kleuren van de collectie Marokkaanse waskommen.

waskom op boomstamplank

Boomstamhout

Wij hebben diverse mooie grillig gevormde afgeronde boomstamplanken die op maat kunnen worden gezaagd voor badkamer of toilet. Voor het toilet is het vaak mooi en praktisch om die plank zo te zagen dat hij in een hoek kan worden geplaatst. De perfecte plek voor een kleine waskom van 25 cm doorsnede! Zie onderstaande foto voor inspiratie.

Betonlook met hout en felle kleur accenten

De grijze “betonlook” is een lange termijn trend geworden voor de badkamer. Wij vinden deze look vooral mooi omdat je met deze basislook accenten kunt leggen. De natuurlijke nerven van hout springen er dan uit, en hetzelfde geldt voor de kleuren van een waskom, of handdoek haakje.

zwart wit!

Wanneer je meer rust wilt, is het ook mooi om het bij zwart wit en grijs accenten te houden, en te kiezen voor een mooie waskom met zwart witte kleurstelling.

Dat ook die “zwart wit look” prachtig is bij de naturelkleur van hout bewijst onderstaande impressie. De zwart witte haakjes op de foto zijn hier los te bestellen.

zwart witte waskom

Badkamer meubeltjes

Ben je op zoek naar een mooi badkamermeubel van mangohout? Neem contact op voor de mogelijkheden. De gewenste hoogte van het meubel is hierbij vaak van belang. Wanneer je zelf langer bent dan 185 cm zul je een hoogte van minimaal 90 cm prettig vinden, maar wanneer je kinderen hebt, ligt dat misschien weer anders. Ook is de hoogte van de waskom belangrijk: ga je voor opbouw of inbouw?

oosterse badkamer met hout

Winkel in De Kwakel, vlakbij Uithoorn & Aalsmeer

Op zoek naar meubels met dit type houtsnijwerk (zie foto) of juist strak? Neem contact op, of bezoek onze winkel in Oosterse sferen in De Kwakel om je badkamer wensen te bespreken.

[begin]