· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Koperen hanglampen

20 mei 2018

koperen lampen: sfeerverlichting met uitstraling

De trend van koper in je interieur schijnt al een tijdje vervangen te zijn door goud, maar wij merken daar hier niet veel van. Zowel goud als koper is nog steeds heel populair, zeker de lampen met de vintage koper afwerking. Heel mooi om in een trosje op te hangen, zoals deze foto’s van de koperen filigrainlampen een klant bewijzen. (lees hier mee over lichtadvies en het ophangen van meerdere filigrainlampen) Ze geven warmte en diepte in een licht en naturel interieur.

Deze lampen staan ook heel mooi in een interieur met veel hout. Zeker wanneer je voor de grote industriele hanglamp van vintage koper met houten bovenkant kiest (zie foto hieronder – klik op de foto op naar de lamp in de webshop te gaan).

vintage koper lamp met hout

Diverse koperen hanglampen in de webshop

schaduweffect

hanglampen-koper-vintageOok wanneer je er lampen in draait die niet dat echte schaduw effect brengen, zorgen ze toch voor heel veel sfeer. Sommige mensen kiezen bewust voor (led) lampen, die juist niet die schaduwprojectie van filigrainlampen op de omgeving geven, om het wat rustiger te houden in de woonkamer.


Combineer de hanglampen met tafellampen, plafonnieres en wandlampen, waxinehouders en dienbladen in dezelfde vintage koperen afwerking.
filigrain tafellamp

[begin]