· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

kaasplank of broodplank van mangohout

11 apr 2018

Een kaasplank van mangohout met leren ophang koordje om te gebruiken als snijplank, borrelplank, broodplank of tapasplank

​Mooie stoere handgemaakte kaasplank of broodplank van mangohout, ook bekend als serveerplank voor tapas, kaasjes, anti pasti, pizza – brood en mezzes.

Voor de borreltijd een robuuste snijplank met leren ophangkoordje. Mooi om op te hangen in de keuken door het leren touwtje aan het handvat.

Bekijk de kaasplank collectie van mangohout hier

Collectie duurzame mangohouten serveerplanken van verschillende modellen

Met deze mooie collectie serveerplanken komen al je hapjes nog beter tot hun recht. De planken zijn gemaakt van heel robuust en stevig hout van de mangoboom en liggen stabiel in je hand door het brede handvat. Het hout is mooi glad afgewerkt en heeftnatuurlijke vlammen en tekeningen. De onderkant van de plank is afgewerkt met twee horizontale latjes, dit zorgt ervoor dat de plank iets hoger komt te liggen en dat geeft een sfeervol effect! Zo is de plank ook makkelijk op te tillen van zijn plek.

serveerplank van manghout - met leren koordje

Meer dan een kaasplank van mango hout – ook een originele presentatieplank

Deze unieke serveerplanken met authentiek karakter zien eruit als ambachtelijk vakwerk. Decoreer ze met heerlijke hapjes om je gasten te verwennen. Stijlvol te combineren met mooi aardewerk of je favoriete servies. Denk aan kommen met oosterse patronen en schaaltjes van oriëntaals design. Ten slotte eet je niet alleen met je mond maar ook met je ogen. Ook handig om te gebruiken als decoreer item in je huis. Een leuke woonkamer stying-tip is om deze neer te zetten als presentatieplank op je eet- of salontafel met wat vazen of kaarsen erop. Zo creëer je meteen een gezellige, huiselijke sfeer.

Uniek & handgemaakt

Iedere plank is net iets anders, tenslotte wordt iedere hapjesplank uit een ander stuk hout gemaakt. Zo heb je altijd je eigen unieke verwenplank. De lengte tot het handvat is afhankelijk van het model maar de hoogte van de plank (inclusief de latjes) is 4 cm. Een prachtige collectie borrelplanken die bovendien heel makkelijk zijn schoon te houden door de egale afwerking.

presentatieplank van mangohout als handgemaakte hapjesplank

Makkelijk te reinigen borrelplank

De plank is vervaardigd uit duurzaam naturel mangohout, zonder finish of verf, en kan makkelijk worden gereinigd met een vochtige doek.
anti pasti plank - opstaand randje onderkant

[begin]