· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse lampen voor buiten: filigrain effect op de muur of schutting

24 jul 2021

Oosterse lampen voor buiten: filigrain effect op de muur of schutting

De laatste jaren zijn de oosterse gaatjeslampen oftewel filigrainlampen heel populair geworden. Steeds meer mensen worden verliefd op het magische 1001 nacht effect van de schaduwpatronen op muur plafond en vloer. Zelfs wanneer je die patronen niet op de wanden wilt hebben, kun je voor een filigrainlamp kiezen, door het gebruik van een andere lichtbron (peertje). Wanneer je namelijk een matte lamp gebruikt, krijg je die patronen niet, maar heb je nog wel een sfeervol lichteffect van het patroon in de lamp zelf.

De nieuwe collectie solarlampen van Lumiz kent 7 verschillende patronen, van paisley patronen tot geometrische “marrakech” en mandala patronen. We krijgen veel foto’s van klanten van deze lampen in de tuin, bijvoorbeeld aan de pergola of boven de pickicktafel.

Collectie solarlampen

Oosters patroon op de schutting

Steeds meer klanten worden blij verrast wanneer ze de lampen vlakbij de schutting of overkapping hangen. Het oosterse patroon verspreidt zich dan over een groot deel van schutting of muur bij de overkapping. Ook kun je alle modellen lampen als staande lamp gebruiken, waardoor het sfeervolle patroon zich over de grond verspreidt.

filigrain patroon van de buitenlamp

Gebruik van de solarlampen voor binnen?

Je kunt de solarlampionnen ook binnen gebruiken! Er valt dan geen direct zonlicht op, zodat de lamp dan minder branduren zal maken, maar je kunt hem natuurlijk altijd buiten opladen. Tip: een normale AAA batterij past ook in de LUMIZ solarlamp, een normale batterij zal niet bij zonlicht opladen, en zal je in een oplader moeten bijladen.

oosterse lamp voor buiten en binnen!

solarlamp aan de pergola

Staande solarlamp

De solarlampen geven ook een heel mooi en sfeervol effect wanneer je ze op de grond plaatst, als staande lamp. Dit kan door middel van een speciale tafelstandaard of een ring, deze zijn los leverbaar.

staande solarlamp - ovaal

Staande solarlamp voor buiten

Led buitenlampen op solarenergie

[begin]