· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Gouden oosterse hanglampen bij OranjeWinter

21 nov 2022

Gouden oosterse hanglampen bij OranjeWinter


We hadden nooit gedacht dat we ooit een hele tros van onze filigrain hanglampen boven de tafel van van Johan Derksen zouden zien hangen! De aankleding van de studio moest in het kader van het WK in Qatar natuurlijk een beetje een oosters tintje hebben. Maar ook een luxe uitstraling: en dan kom je uit bij de gouden filigrain lampen. Ook de bijpassende gouden wandlampjes zijn goed te zien.

Filigrain lampen

Gouden hanglampen

Boven de tafel hangen de druppel, de pompoen en de bolvormige gouden hanglampen. In hoge ruimtes, zoals een vide of hal, staat zo’n tros lampen bijzonder mooi. We geven vaak advies aan mensen die de hanglampen in een tros willen ophangen. We stellen dan een lichtplan op, waarbij we bepalen welke modellen hoe ver van elkaar afhangen en hoe lang de snoeren moeten zijn. De kettingen zijn eenvoudig in te korten.

gouden hanglampen in vide

Deze grote “filigrain design” hanglampen zijn prachtige “eye-catchers”. Ze geven direct een sprookjesachtige mystieke sfeer aan je woonkamer, slaapkamer, hal of eetkamer. Omdat de lampen een open onderkant hebben, verlichten ze een groot deel van de tafel.

Het “filigrain design” is handgemaakt en geeft een prachtig warm en sfeervol effect. Dit komt door alle kleine gaatjes en mooie oosterse patronen die prachtige schaduwen werpen op wand en plafond.

De lampen zijn gemaakt van metaal. Zowel de buiten- als binnenkant is in vintage goud uitvoering.

Kies voor een heldere LED lamp met een hoge lichtopbrengst, voor het mooiste effect. Een heldere lamp geeft een mooiere verspreiding van het licht dan een matte lichtbron. Vanwege de gouden binnenkant zal het verspreide licht altijd een warme sfeer brengen.

Bekijk alle oosterse filigrain lampen in onze winkel in De Kwakel, vlakbij Uithoorn en Aalsmeer. Ze hangen daar allemaal bij elkaar zodat je ze goed kunt vergelijken, ook de andere afwerkingen, zoals, zwart, wit, koper en zilver.

oosterse gouden druppel lamp - langwerpig

Filigrain lampen

[begin]