· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

Ronde plafondlamp blauw – oosters glasmozaiek – 38 cm

Ronde plafondlamp gemaakt van blauw glasmozaiek - Indiaas patroon

Wanneer je voor blauw glasmozaiek kiest, kies je voor een aparte sfeer in een ruimte waar ook nog andere verlichting aanwezig is. Die andere (hoofd) verlichting gaat dan aan wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld wanneer je in de gang je jas zoekt, of wanneer je je slaapkamer wilt opruimen. Deze ronde plafonniere van kleine stukjes Indiaas glasmozaiek is een bestseller, die vooral wordt gekocht om een beetje extra aparte sfeer te brengen.

Plafonnieres

Het is niet zo dat deze plafonniere nauwelijks geen licht geeft: er zitten zelfs twee grote fittingen in, waar je een sterke lichtbron in kunt draaien. Op die manier bepaal je ook zelf hoeveel licht deze lamp geeft. Deze lamp is randaarde gemonteerd en geschikt voor vochtige ruimtes.

Deze ronde (ovale) plafonniere is er (zoals bij al onze plafonnieres van glasmozaiek) in drie maten: 25 cm, 38 cm en 50 cm. Deze tussenmaat van 38 cm wordt het meeste verkocht en is geschikt voor bijvoorbeeld boven het bed of in de gang. Voor in het toilet wordt meestal de kleine van 25 cm doorsnede verkocht.

Mozaiek plafonnieres 38 cm

Deze glazen plafonierre is er ook in drie maten in mozaiek in een ander patroon, met “bloemetjes” of “zonnetjes”, dat wij turks glasmozaiek noemen.

bijzondere plafonniere als sfeerverlichting