· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

theelichten van metaal met vintage metallic goud finish

23 dec 2017

theelichten van metaal met vintage metallic goud finish – filigrain stijl!

De collectie filigrain theelichten is compleet: nu ook verkrijgbaar in vintage goud finish! Ze waren al verkrijgbaar in zwart met goud, zwart met koper, zwart met zilver, geheel koper, wit met goud en geheel zilver, maar de geheel gouden theelichtjes misten nog! Nu heb je dus ook mooie bijpassende sfeerlichtjes bij je geheel gouden oosterse filigrain lamp. Zie de eerste foto bij dit artikel van de grote staande filigrain tafellamp in vintage goud met deze theelichtjes. De filigrain theelichtjes gaan vaak erg hard de deur uit, maar we zullen de voorraad op peil proberen te houden.

Het combineren van gouden woonaccessoires in je interieur is een van de grootste trends van deze winter: eigenlijk staat goud overal mooi bij, maar we laten graag zien hoe mooi deze waxinelichtjes bij de blauwe meubeltjes staan. Ze staan heel mooi in dit blauwe oosterse kastje die als altaartje te gebruiken is.

gouden woonaccessoires met blauw

Lees hier meer over combineren van blauw (en blue wash meubeltjes) met gouden woonaccessoires

Ook verkrijgbaar in de webshop: het bijpassende gouden dienblad.
De oosterse filigrain theelichthouders zijn verkrijgbaar in dezelfde uitvoeringen, met hetzelfde gaatjespatroon, als de collectie oosterse filigrain lampen, en daardoor leuk te combineren! Het zijn echte “instant” sfeerverhogers, een kaarsje of ledlichtje erin en je hebt een mooie sprookjesachtige verspreiding van licht met schaduweffecten. Bekijk ze allemaal in de webshop!.

[begin]