· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse vintage kast van massief mangohout

24 dec 2017

Oosterse kast van massief mangohout met lamellen en houtsnijwerk met een vintage “grey wash”

Nieuw: een hoge Oosterse kast van massief mangohout met een grijze “grey wash”. Dit type kast hadden we tot nu toe alleen in de collectie in een lage uitvoering van 81 cm hoog. Deze hoge legkast is 180 cm hoog en is gemaakt in India. De kast heeft boven en onderin de deuren lamellen of “shutters”. In het midden is het houtsnijwerk van het type “sunflowers”. De meubels in deze serie hebben een subtiele vintage look door de grey wash afwerking. De kleur is vrij neutraal zodat de kast in bijna ieder interieur past. Ook is de kleur in iedere setting weer anders, zo geeft daglicht een hele andere tint dan kunstlicht. Vergelijk hiervoor de foto’s bij dit artikel van deze meubels die allen dezelfde afwerking hebben.

De legkast heeft vier planken en is 80 cm breed en 40 cm diep. Wij kunnen deze kast ook als hangkast laten maken, in dat geval moet hij wel dieper worden (60 cm) .

Ook nieuw in deze oosterse collectie en in de webshop is de oosterse TV kast of dressoir van 150 cm lang. De linkerdeur is bij deze TV kast bewerkt met de lamellen of shutters en de rechterdeur met het houtsnijwerk.

Bekijk hier nog meer oosterse meubels met een grijze grey wash.

Mangohout wordt vaak gebruikt voor meubels met houtsnijwerk uit India omdat het een harde, robuuste houtsoort is waar je toch goed in kunt kerven. Lees hier meer over de meubels van duurzaam mangohout.

Wij bezorgen deze kasten gratis op afspraak in heel Nederland en Belgie. (uitgezonderd de wadden eilanden). Ze zijn te bezichtigen in onze showroom in De Kwakel – bij Uithoorn.

Foto’s oosterse kasten met vintage grey washed met lamellen en houtsnijwerk

[begin]