· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Meubels van vergrijsd hout met panelen van glas mozaiek

19 feb 2017

Meubels van vergrijsd hout met grey wash verf – de vintage oosterse antiek look!

Nieuwe collectie meubels van duurzaam vergrijsd hout met grey wash verf voor een prachtige vintage oosterse antiek look! Deze old look meubelen, zoals een salontafel, bijzettafel, kabinetkast, halkast, hoge kast en tv-audiomeubel, uit India van robuust massief sheesham hout, glas mozaiek en recycled old wood passen in ieder interieur; van landelijk tot boho – van Scandinavisch – tot modern of oosters. Bekijk deze stoere robuuste meubels met oosterse charme en glas mozaiek in onze foto gallery.

Robuust hardhout met een fijne nerf en vlamtekeningen met wisselende kleurschakeringen zijn typische kenmerken van de houtsoort uit onze collectie. In India beter bekend als “sheesam hout”, ook wel Indian rosewood. We krijgen steeds meer vintage of “vintage look” meubels in de collectie. Oosterse meubelen zoals tafels, kasten, kapstokken met mozaïek in diverse kleuren en veel houtfinish mogelijkheden zoals: kersen – donker – white wash – grey wash – blank gelakt massief hout.

Om in de meubelen een oosters tintje te verwerken, is er in de deuren van een aantal Indiase kasten, meubels of bladen van de tafels, glasmozaiek verwerkt. Met de keuze uit vele kleuren en designs glasmozaiek, is het mogelijk een uniek meubelstuk samen te stellen.

Grey wash houten meubels met vintage look – passend in ieder interieur of huis (elke foto heeft een link naar het product in de webshop)

[begin]