· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

08 nov 2020

Asbak uit Marokko van handgemaakt keramiek met zilverkleurige ster rand en deksel


Handgemaakte kleurrijke Marokkaanse asbakken van keramiek (aardewerk) uit Fes met afneembare deksel en zilverbeslag en ster sierrand.
De asbakken zijn gemaakt van hoge kwaliteit aardewerk en voorzien van een handige ronde deksel. De deksel is afneembaar en eenvoudig dicht te doen om de sigaret te doven. Dit vermindert ook de geur en rook, zo verdwijnt de tabaksgeur eerder en waait er geen as uit.

Koop hier een handgemaakte Marokkaanse asbak in de webshop

handgemaakte Arabische asbak - zilverkleurige rand - rond model

Deze mooie ambachtelijke asbak uit Marokko van keramiek is verkrijgbaar in diverse frisse kleuren, versierd met zilverkleurige metalen stervormige rand. Deze sierlijke asbak, die natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken is, kan zowel buiten als binnen worden gebruikt vanwege de afsluitbare deksel.

handgemaakte afsluitbare asbak - Marokkaans aardewerk asbakken - zilverkleurige rand

Ronde Marokkaanse asbak met afneembare deksel – stormasbak van keramiek

  • handgemaakte asbak van keramiek uit Marokko
  • afmeting: 10 cm hoog en 12 cm breed (klein model)
  • afmeting: 12 cm hoog en 10 cm breed (groot model)
  • afneembare deksel om af te sluiten
  • verkrijgbaar in diverse kleuren: (bordeaux) rood, oranje, geel met ster rand of rechte zilveren rand, (licht) groen, (licht) blauw, petrol blauw, paars, zwart en wit
  • sierbeslag rand rond de opening – ster vorm
  • Arabisch aardewerk


handgemaakte asbak - kleurrijk keramiek uit Marokko - met deksel

De winkel van Interliving bezoeken

Bezoek onze winkel met kleurrijke showroom in De Kwakel: pin aanwezig! Hier hangt onze bijzondere collectie sfeerverlichting in oosterse stijl, zowel filigrain (open gaatjeslampen) als lampen van glasmozaïek: hanglampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen.

De hele collectie boeddha’s, Marokkaanse waskommen, velvet armrollen, zitkussens, sierkussens en poefen voor de loungehoek is hier ook te bekijken!

Wij bieden een originele moderne Oosterse stijl die goed samen gaat met een bohemian stijl en een kleurrijke ecletic woon-mix. Bekijk onze bijzondere houten meubelen met divers houtsnijwerk uit India, waaronder ook poorten uit Indonesië en kapstokken uit Thailand. Unieke handgemaakte woonaccessoires zoals glaskralengordijnen uit India voor de deur of schuifpui. Veel houten accessoires, zoals decoratieve beeldjes, dienbladen en kaasplanken. Sfeervolle kaarsenhouders, windlichten en waxinehouders in de winkel / showroom in De Kwakel (open van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 15:00 uur), vlakbij Uithoorn en Aalsmeer.

[begin]