· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Boho kandelaar - paneel met mandala houtsnijwerk

02 jan 2021

Boho houten kandelaar met houtsnijwerk van mandala patroon – white washed mangohout


Boho lovers opgelet: prachtige handgemaakte decoratieve kandelaar van mango hout in een white wash tint voor een windlicht of kaarsenhouder. Het mooie houten paneel is prachtig als decor voor onze grote waxinehouders van 15 cm doorsnede, die er precies op passen. Deze waxinehouders zijn in diverse kleuren verkijgbaar, maar ook met transparant glas.

Dit houten paneel wordt zowel met de bijpassende waxinehouder als los verkocht: voor een glazen kandelaar met kaars of uw favoriete windlicht!

mandala houten paneel voor windlicht

mandala paneel (webshop)

paneel met waxinehouder (webshop)

Mandala houtsnijwerk

Het stijlvolle mandala bloemmotief is al mooi zonder windlicht. Als er een kaarsje in een windlicht aan is zorgt de warme gloed samen met het prachtig samenspel van licht en schaduw voor een sfeervol effect.

paneel mangohout voor kandelaar

Het contrast van het fijne, gedetailleerde houtsnijwerk mandala patroon en het robuuste hout zorgen voor een levendige & decoratieve woonaccessoire. Dankzij de natuurlijke kleur past de houten kandelaar in elke interieurstijl en zorgt hij voor een aangename sfeer – met of zonder kaarsenhouder.

Wij hebben een grote en diverse collectie theelichten of waxinehouders: je kunt zelf uitzoeken welke waxinelichthouder je laat “shinen” op dit mooie decor van mangohout! Kijk bijvoorbeeld in deze fotogalerij ter inspiratie, of bekijk de hele collectie in de webshop.

[begin]