· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

21 aug 2016

eco plastic buitenkleed, dubbelzijdig voor buiten & binnen

Ontdek het eco plastic buitenkleed, mooi & dubbelzijdig te gebruiken, voor zowel buiten als binnen. Handig als buitentapijt, picknickkleed of vloerkleed. Dit “binnen buiten vloerkleed” is van een luxe kwaliteit die strak blijft liggen, niet opkruipt, mooi vorm gegeven & duurzaam. Deze topper van een “binnen buiten kleed” past overal perfect, in jouw woning of op je balkon, je (dak)terras, tuin, caravan of juist voor de picknick in het park of strand.

Ben jij op zoek naar een mooi, sfeervol design eco bewust buitenkleed dat ook jouw huis en tuin of kampeerplek kan opvrolijken?

Bekijk de mooie details, vrolijke heldere kleuren en fraaie verweerde patronen, ze brengen direct sfeer in iedere ruimte. Alle tapijten zijn bovendien handgeweven in India.

Ze zijn gemaakt met behulp van hoogwaardige gerecyclede plastic, stevig geweven en helder van kleur. Kunststof trekt namelijk geen vocht aan en hierdoor hebben deze kleden geen last van schimmels.

Een goed design met een goed concept omdat:
Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen, organische kleurstoffen en natuurlijke vezels met een lage ecologische voetafdruk.
De productieprocessen worden zo vriendelijk mogelijk gehouden voor onze aarde, zoals het recyclen van water en afval materialen tijdens dit proces.
Socio Bewust : met deze kleden support je een liefdadigheidsinstelling in Aurangabad, India, die betrokken is bij het verbeteren van personen met speciale behoeften via de Navjeevan Society.

interieur idee: een eco bewust buitenkleed – ook mooi in huis

alle foto’s hebben een link naar producten in de webshop

[begin]