· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Vierkant mangohouten dienblad XL

15 jan 2019

Groot vierkant dienblad XL van naturel mangohout – styling plateau voor in huis


Mooi groot vierkant dienblad XL van onbewerkt naturel kleurig mangohout, decoratief te gebruiken maar ook als dienblad erg handig door de geïntegreerde ovale handgrepen aan beide zijkanten in de opstaande rand.

Dit extra grote vierkante dienblad is onderdeel van de Interliving collectie. Het mangohouten dienblad is ook in een klein rechthoek model met donkere kleur verkrijgbaar. Het dienblad kun je met leuke diverse woonaccessoires decoreren waardoor je altijd wat leuks op tafel hebt staan! Voor elk thema, feestdag of seizoen. Voor de kerst, winter, herfst, voorjaar, pasen of zomerse avond, op dit dienblad heb je genoeg ruimte en kun je het allemaal kwijt.

Bekijk dit mangohouten dienblad XL – vierkant model in de webshop

Product informatie dienblad mangohout XL

  • breedte: 50 cm
  • diepte: 50 cm
  • kleur: naturel hout
  • materiaal: mango hout
  • opties: geïntegreerde ovale handvat grepen

Dienblad stylen voor je interieur – inspiratie:

Om je dienblad mooi te stylen maak je een decor. Dit doe je door op een speelse manier van hoog naar laag te werken – stapsgewijs. Je kunt met een paar flessen en / of vazen van verschillende grootte als snel iets gezelligs maken. Doe hier en daar een (gedroogde) bloem in of een mooi tak(je) gipskruid, gedraaide krul-hazelaar, witte pluizige katjes-tak, oranje-bessen-tak met een paar gezellige waxinehouders. Rondom plaats je je favoriete boek, fotolijst met happy familie foto, wellicht nog een kleine vetplant of cactus in pot en je missie is geslaagd! Pinterest biedt de benodigde inspiratie als je zoekt op “dienblad stylen” voor een echte Home sweet home style!

Onze voorkeur gaat uit naar een “ontbijt-op-bed-voor-twee”. Een dienblad dat groot genoeg is voor moederdagen en vaderdag of geniet van je lekker lazy sunday in stijl…..

styling dienblad XL groot - mangohout naturel kleur voor een gezellige sfeer in huis

interieur gezellig maken met een mangohouten dienblad - gezellige stylen naar jou idee met accessoires of lekkere hapjes

[begin]