· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Grote witte oosterse spiegel - teakhout met houtsnijwerk

07 mrt 2018

Grote witte oosterse spiegel, handgemaakt, met open houtsnijwerk afgewerkt in antiek wash

Een grote witte oosterse spiegel, handgemaakt, met open houtsnijwerk in antiek wash brengt stijl en sfeer in je interieur. Het sierlijke en botanische houtsnijwerk met lotusbloemen is gemaakt van massief teak hout en heeft door de “antiek wash” finish een vintage uitstraling.

Deze rechthoekige oosterse pas-spiegel is 120 cm hoog, en niet alleen al mooi als decoratiestuk voor de muur, maar hij voegt ook extra licht en diepte toe in je huiskamer. Een beetje een extra raam! (en het is goedkoper dan verbouwen). Kies voor een neutrale witte spiegel met oriëntaalse sierlijkheid, deze combineert met bijna alle kleuren in je woning. Of de interieur-trend-kleur dit jaar nu blauw, pastel- of poedertinten zijn voor je muur, zwart of grijs voor de huiskamer, deze elegante spiegel aan de wand maakt het af! Deze oosterse spiegel is makkelijk te matchen in iedere interieur stijl. Suggesties voor je interieur: als barok spiegel in een klassieke of landelijke interieur, voor een vintageuitstraling mooi op een industriële beton-look muur, als vleugje romantiek in een eigenzinnig eclectic basic boho interieur!

Belijk deze houten oosterse spiegel in de webshop

Al eens aan gedacht om iemand een spiegel cadeau te doen? Een bijzonder geschenk voor een house warming.

oosterse witte spiegel met bogen en houtsnijwerk

In de oudheid was de spiegel al bij uitstek een modieus voorwerp voor vrouwen. De oude Egyptenaren maakte als handspiegels 3000 jaar voor Christus. Toen was de spiegel vooral een modieus object voor rijke vrouwen met prachtige versierde taferelen achterop. Hier kwam een grote verandering in toen de Romeinen aan het begin van onze jaartelling het maken van glas onder de knie kregen. Nu is de fabricage van spiegels volledig geautomatiseerd. Glasplaten liggen op een lange band, worden gereinigd, voorzien van een laagje zilvernitraat en koper en daarna afgelakt om de kwetsbare spiegellaag te beschermen. Tegenwoordig worden spiegels ook gebruikt om je interieur mee te stylen. Een witte spiegel is decoratief in de woonkamer, mooi in de hal en handig in zowel de slaapkamer, kinderkamer als badkamer.

oosterse witte spiegel met houtsnijwerk in antiek design lijst

Witte houten spiegel – tips interieur styling ideeën:

Oosters interieur / minimalistisch interieur
Een witte spiegel staat stijlvol in een rustig oosters interieur. De ronde bogen weerspiegelen een orientaals design. Ook mooi bij een minimalistische inrichting als je tot rust wilt komen en de zen kant opzoekt. Deze moderne interieurstijl is te herkennen aan het gebruik van natuurlijke materialen en het gebruik van witte en licht kleuren.

Scandinavisch interieur
Een witte spiegel past ook mooi bij een Scandinavisch design stijl. Het kleurenpalet van een Scandinavisch interieur bestaat voornamelijk uit kalme en neutrale tinten. Breng zoveel mogelijk wit, lichtblauw en grijstinten aan in je interieur voor die typische Scandinavische sfeer. Witte houten vloeren en veel licht met natuurlijke houten meubels passen hierbij. Zeker white wash spiegels zijn een mooie accessoire voor woon- en slaapkamer.

Nog een handige eco schoonmaak tip uit grootmoeders tijd:
Verfrommel je oude krant tot een zachte prop met een klein beetje water en boen je spiegel zachtjes schoon. Jouw witte spiegel glanst weer als vanouds!

oosterse witte spiegel styling muurdecoratie voor je interieur

[begin]