· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

07 jun 2024

Handgemaakt altaar kastje met sierlijke bogen en bloemen voor spirituele rituele herdenkingen van dierbare en heiligen thuis


Handgemaakte altaar kastje

Ben jij op zoek naar een bijzonder altaar kastje om een plek te maken waar je al je spullen kan bewaren die voor jou van persoonlijke waarde zijn? Herdenken is een rustgevend ritueel om stil te staan bij liefdevolle herinneringen uit het leven die je koestert. Soms liggen die herinneringen opgeborgen in een vergeten lade, terwijl ze een plek met omlijsting verdienen. Dat kan met dit huisaltaar. Het is net zo omsloten als een stevige box, afgewerkt met een sierlijk open boog die met respect voor privacy een stil plekje creëert aan jouw dierbare schatten.

Maak je eigen spirituele heiligdom thuis. Een plaats voor devotie in een sierlijk kabinet uit India om jouw spirituele beelden zoals Maria, Jezus, Boedha, Ganesha of een plek waar je je geliefde familieleden en huisdieren in een urn kan neerzeten met een kaarsje en een prachtige foto erbij.

altaar kastje in de webshop

Het huisaltaar kabinet-kastje is gemaakt van massief mangohout

  • altaar kastje met houtsnijwerk en oosters boogjes – Indiaas design
  • afmetingen: b 50 * d 38 * h 60 cm
  • hout: mango hout naturel

Kom dit altaar-kastje en nog veel meer kasten bewonderen in onze showroom/winkel –
gratis geleverd. Het kan ook aan de wand worgden gemonteerd met een ophangsystem (niet meegeleverd) en met een goede verf of lak laag laag zoals een buitenbijts is het ook buiten in de tuin te monteren onder de overkapping of op de buitenmuur.

naturel houten dressoir Scandinavisch Boho - twee deuren -opberg vakken en twee lades

[begin]