· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

26 mrt 2016

Hoge kast India met houtsnijwerk, glasmozaïek en twee deuren in white of blue washed

Nieuw: een mooie hoge kast India met houtsnijwerk, glasmozaïek en twee deuren in een white washed of een blue washed afwerking.
Ben je op zoek naar een mooie hoge kast, maar iets anders dan een buffetkast, of grutterskast, een apothekerskast of een standaard wandkast voor in de woonkamer?

In onze collectie oosterse meubelen uit India hebben we twee stijlvolle exemplaren binnen gekregen. Een hoog model houten kast met sierlijk houtsnijwerk en elegant glasmozaïek. Uniek in zijn uitvoering, verkrijgbaar in blue- of white washed uitvoering.

Indiase kast met glasmozaïek deuren

De Indiase patronen op de kasten zijn gebaseerd op abstracte textielmotieven (Paisley). Deze patronen en motieven zijn oorspronkelijk afkomstig uit het oude Perzië en werden later overgenomen in India. Deze traditionele vorm van houtsnijwerk zie je ook terug in Indiase meubels en andere houten voorwerpen. Dit Indiase ambachtelijke hout snijwerk is prachtig en sierlijk tegelijk, echt vakmanschap.

Een bijzonder effect krijg je wanneer je aan de binnenkant van de kast ledstrips plakt, de mozaïekpanelen verlichten de kast dan zeer sfeervol! Een (dimbare) ledstrip van 5 meter lang, inclusief afstandbediening is al te koop vanaf 11 euro! (zie fotogallerij)

Hoge kast India gallery

Iedere foto heeft een link naar productpagina op website

[begin]